טלי, אמא לחמישה, נשואה ומתגוררת בתל מונד. אחרי 18 שנים ביוסטון טקסס חזרה לארץ לפני כשלוש שנים. במשך 15 שנה ביוסטון למדה, עבדה ונשמה כל מה שקשור לאוכל! התאהבה במטבחים שהקיפו אותה בטקסס, למדה לבשל הכל מהכל כדי ליצור שפע ומטבח כשר לאנשים וללקוחות מסביב. כיום, טלי בלוגרית מתכונים מצליחה, בעלת עמוד אינסטגרם עם עשרות אלפי עוקבים ומעבירה סדנאות עם חומרי הגלם המדהימים המקיפים אותנו פה בארץ.
מה בסדנה?
בסדנה נלמד לארח בקלות ובכיף על הגריל, ערב של מנות מדהימות בטעמן וביופיין.
הסדנה נפתחת עם פוקאצ'ות הבית הנאפות במקום ויין משובח חופשי.
נכין לאפות רכות ועסיסיות, קרפצ'יו חציל , קבבים עסיסיים ועוד מנות משגעות וטעימות שנעשות על הגריל.
סדנה מעשית
משך הסדנה: 3-4 שעות
מעדנא - חווית אירוח קולינרית 'בין אדמה לשמיים' ברעננה. מתחם אירועי קונספט וסדנאות שף , בקומת פנטאהוז יפהפייה. את האירועים והסדנאות שלנו מנחים מיטב השפים והפודיז המובילים בישראל, והם ילמדו אתכם להכין מנות מעולות מחומרי גלם איכותיים מייצור מקומי והוגן.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field