הסושי אשר נהיה פופולרי מאד בעולם המערבי, מקורו במטבח היפני, בימינו ניתן למצוא סושי כמעט בכל פינה. לאחר ה"מערביזציה" שעבר, הפך הסושי לעולם קולינרי בפני עצמו.
בסדנת סושי נלמד לטפל ולבשל אורז, לגלגל את האצות, נלמד ונטעם ניגירי, נרכיב רולים מסוגים שונים [הוסו-מאקי(דק), אורה-מאקי(אינסייד-אאוט) ופוטו-מאקי(עבה)].
הסדנה לימודית ומעשית, כאשר המשתתפים בה מכינים את המנות בעצמם.
תפריט הסדנה :
הוסו-מאקי "רול דק"
אורמאקי "רול אינסייד אאוט"
פוטומאקי "רול עבה"
ניגירי