ארוחת שף יוונית מלאה בטעמים, ריחות וזיכרונות מסמטאות צרות, מים כחולים ובתים לבנים. אוכל ים תיכוני, טעים ובריא מול נוף פסטורלי וציוץ ציפורים.
תפריט:
ספנקופיטה – מאפה פילו ממולא בתרד וגבינות| סלט יווני| סגנאקי – גבינת יוונית מטוגנת| מזאה של פלפל קלוי,פטה בזילוף סילאן וטחינה גולמית |פאבה – חומוס אפונה צהובה| חורטה – עלי בר ירוקים ועונתיים (דומה לתרד) מאודים, בטעם לימוני |איגנטס – שעועית לימה, רוטב עגבניות ועשבי תיבול| ספנקוריזו – ריזוטו מלא עשבי תיבול מרעננים| לקינוח: גלקטובוריקו – מאפה פילו במילויפודינג חלב מתוק ותבלינים | ראבני -עוגת סולת בסירופ תפוזים
חוויות קולינריות מסביב לעולם NOOLA הוקמה על ידי מור מילר בשנת 2018, במטרה לחבר בין אנשים ומשמשת כמקום חווייתי וקסום בלב הוד השרון, המציע מגוון פעילויות קולינריות לחברות, ארגונים וקבוצות. מור מביאה למרכז הבמה חוויות חיים קולינריות שהחלו בבית סבתה, דרך מסעות מלאים בצבעים, ריחות וטעמים מסביב לעולם.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field