המבורגר הוא כריך המורכב מקציצת בשר שטוחה והרוב מבשר בקר. את ההמבורגר המציאו אמריקאים ממוצא
גרמני אשר הגרו מהעיר המבורג שבגרמניה. בהמבורג הייתה הקציצה אהודה בעיר ונקראה שם סטייק המבורג,
.וכשהיגרו מכרמניה לצפון מזרח ארה"ב המשיכו במסורת הכנת הסטייק ונתנו לו את השם המבורגר על שם העיר.
תפריט הסדנה –
לחמניות המבורגר
פריחולס
המבורגר קלאסי
הום פרייז
טבעות בצל
פוטטוס
המבורגר מקסיקני
ריבת בצל
איולי חרדל
צ'ילי קון קארנה
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(5)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
היו מהעבודה בסדנת המבורגרים
מאוד אהבתי את זה
את המנות הכנו בעצמנו בהדרכת השף, ואז אכלנו הכל בעצמנו.
היה מאוד טעים ומהנה
5
הלכנו כזוג לבורגר וצ'יפס – אתה נכנס למטבח גדול עם עוד 16 זרים ומקבל את פנינו עם שולחן קפה וכוס יין. לאחר מכן, אתה מקבל את ההסבר על מה שאתה עומד לבשל בעצמך – הלחמניות, ההמבורגר עצמו (2 סוגים) כל התוספות: מיו, קטקאפ-קורי, פטריות ברוטב, שום פסטורלי ועוד חבורה. ותוספות, היו תפוחי אדמה (כמו של מקדונלדס) צ'יפס בטטה, וקצת אבקת בצל הודי-חומוס. תלמדו לקצוץ, לערבב, לבשל ולערבב תוך כדי שתיית יבבה וליהנות. ממש מומלץ.
5
סדנת בישול מגניבה, מושחתת, מוגזמת, שלא תרצו ללכת, עשינו המבורגרים משובחים ואיכותיים
ממליצים בחום!
5
א מ א לה איזו סדנה שווה!!!
לא תתחרטו לרגע, הכי מושחט ומוגזם שיששש מעבר לבורגרים עצמם יש טבעות בצל ופוטטוס ואו!
5
השם של הסדנה לא יכל להיות מדוייק יותר…בורגרים מוגזמים ומטורפיםםםם
האוכל היה טעים ברמות וגם ההכנה היתה כיפית ומעניינת. ממליץ לכם לא תתאכזבו!!!!