הבישול הסיני – סדנת בישול מעשית.
היבט ידוע בתרבות המערבית האסייתית והאסייתית בפרט הוא האוכל, או ליתר דיוק, המסורות השונות של המטבח
והבישול האסייתי. המשקף את המגוון הרחב של היסטוריות וחוויות, ישנם גם סוגים רבים של מטבחים יחודיים שמקורם
בתרבויות הרבות. ככל שהאוכלוסיה המערבית המודרנית באסיה ממשיכה להתפתח ולהתפתח, אנו עדים גם לשינוי מרתק
של המטבח האתני האסייתי, משום שהוא משלב היבטים מסורתיים ועכשויים ליצירה מערבית אסייתית ייחודית.
תפריט הסדנה.
בצק דים סאם / גיוזה / דאמפלינג מילוי עוף.
לחמניות מאודות "באנס", במילוי בקר
לו מיין מוקפץ נודלס וירקות.
עוף חמוץ מתוק בליווי אורז.
קינוח בננות מטוגנות / טפיוקה
הסדנה פעילה בה המשתתפים מכינים בעצמם את המנות (על פי חלוקת מנות בין המשתתפים השונים/ קבוצות משתתפים שונת).