סוג הסדנה: סדנת בישול פעילה.
משך הסדנה: עד שלוש וחצי שעות
כשרות: בשרית, יש תעודת כשרות
המטבח היהודי הצפון אפריקאי מגיע אלינו עם מורשת מפוארת של מאות שנים. בעוד ההשפעות על המטבחים הם שונות כגון המטבח המרוקאי שהושפע מהמטבח הספרדי והצרפתי הן בשפה והן בקולינריה או במטבח הלובי שהושפע רבות המטבח האיטלקי גם כן בשפה ובמאכלים.
נמשיך לדבר על זה עוד בסדנה …..
תפריט הסדנה
טעמיה מצרית מסורתית
(פלאפל) עם פלפלים קלויים וטחינה-עמבה.
חריימה דג טריפוליטאי
לחם צפון אפריקאי טוניסאי
מיני פריקסה טוניסאי
סלט צ'רשי טריפוליטאי
טנג'ין טנזיה בקר מרוקאי
קוסקוס אמיתי טריפולטאי
עוגת ספרא טריפוליטאית
** אלרגנים – המנות בסדנה מכילות פול




משתתפים מספרים(1)
ספרו איך היה לכם

הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
מקום שווה בטירוף!! סוף סוף סדנאות בסגנון באזור הצפון, מבטח מהמם, סדנה עם מנות מגניבות שכל ישראלי צריך לדעת לבשל, אווירה טובה, אנשים טובים
היה מדהים!