געגועים להודו – סדנת בישול הודי חלבית – מעשית

יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.6 |
|

געגועים להודו – סדנת בישול הודי חלבית – מעשית

יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

געגועים להודו – סדנת בישול הודי חלבית – מעשית

הודי המסורתי מבוסס בעיקר על מקורות צמחיים כגון קיטניות, ירקות, פירות, אורז, לחם, תבלינים, גהי (חמאה
מזוקקת) גבינות ולעיתים גם דגים. בקרב מיוט נאכל גם בשר. ייחודו של המטבח ההודי הוא במגוון עצום של תבלינים
כבסיס בתבשילים המעובדים בכל פעם באופן שונה. ישנם תבלינים מסויימים המדוללים במים או נטחנים לכדי משחה (
עם שמן), או נקלים על מחבת בעודם שלמים, כל השיטות הן במטרה לפתוח ולרכז את טעמי התבלינים העזים.
כאשר אומרים "מטבח הודי" הכוונה לשילוב מטבחים שונים מרחבי הודו וישנם הבדלים מהותיים בין חלקה הצפוני
והדרומי. לדוגמה מאכלי ההינדים שונים ממאכלי המוסלמים, עם זאת המכנה המשותף של כלל המטבחים הוא השימוש
הנרחב בתבלינים שחלקם יחודיים להודו. האוכל מוגש על צלחת מתכת הנקראת טאלי.

תפריט הסדנה

בהג'ה: לביבות בצל
סמוסה: כיסונים עבודת יד ממולאים בתפוחי אדמה ואפונה
צ'אטני כוסברה
דאל: נזיד עדשים על אורז הודי
מלאי כופתא: תפוחי אדמה ממולאים בגבינה ואגוזי קשיו המוגשים לצד רוטב שמנת ועגבניות
פלאק פניר: תבשיל תרד וגבינה
נאן: לחם הודי מיוחד
קינוח: קולפי,-גלידה הודית 

את המנות יכינו המשתתפים בחלוקה לקבוצות/זוגות ….

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

postmaan

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

postmaan

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה