החוייה האיטלקית – סדנת בישול

(7 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.7 |
|

החוייה האיטלקית – סדנת בישול

(7 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מכבים 63, שוהם, ישראל

כרטיס רגיל - ₪300

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

מה עושה טיול באיטליה למושלם?
פיצה, גלידה ו… פסטה.
סדנת בישול שהיא חוויה איטלקית. סדנה ממנה לא תצאו רעבים.
בקבוצה קטנה נלוש, נרדד, נטעם, נלגום יין ונקנח בסעודה.

ומה בתפריט:

3 מנות ראשונות:
סלט פנזנלה
פוקאצ׳ה ומטבלים
רביולי בטטה
פטוצ'יני ברוטב אלפרדו
קנלוני במלית ריקוטה ותרד
רטבים מותאמים לכל פסטה
ולקינוח טיראמיסו

נסיים בסעודה עם יין

הסדנה מתקיימת לקבוצות של 4-8 משתתפים.
ניתן גם להזמין כסדנה זוגית פרטית.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

משתתפים מספרים(7)

  • דניאל
    דניאל

    5

    הכי ביתי, נעים וטעים. מומלץ בחום!

  • 4

    הלכנו לסדנה לכבוד יום ההולדת של אשתי,
    האוכל היה מאוד טעים,
    אסתי הייתה ממש אחלה.
    מומלץ לזוגות בחום!

  • יעל
    יעל

    5

    הלכנו לסדנה לכבוד יום ההולדת שלי,
    אסתי מדהימה, נעימה, מסבירה הכל בסבלנות רבה.
    האוכל היה מאוד טעים,
    ממליצה בחום!

  • אורנה
    אורנה

    5

    הגעתי לסדנה יחד עם בעלי לכבוד יום הנישואים, היתה חוויה מגבשת, יתר האנשים בסדנה היו מקסימים והאוכל היה טעיםםםםםם…..נהננו מאוד. ממליצים!!!

  • 5

    סדנה מאוד מאוד מושקעת! היינו זוג עם עוד זוג חברים והיה ממש כיף וטעים!
    אסתי ממש מקסימה!

  • <a href=basalon">
    Richa

    5

    הלכתי עם אשתי ועוד זוג חברים – סדנה ממש מדהימה ומאוד מקצועית – שאפו ענק לאסתי שהעבירה את הסדנה על הצד הטוב ביותר!

  • Shiran Vaknin
    Shiran Vaknin

    5

    הלכנו לסדנה כמתנת יום הולדת לאמא שלי ובאמת שהיה מעל למצופה. אסתי שמעבירה את הסדנא סבלנית, נעימה, חביבה ורואים שבקיאה בנושא. מסבירה הכל, עונה על כל השאלות – פשוט מהממת. בסדנא היה ממש כייף, חוויה מהנה ושונה. ממליצה מאוווווד.

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

המטבח, סיפור אהבה שהתחיל לפני שנים ונמשך עד היום. אהבה שהתגברה עת בגרו בנותיי ויכולתי להתפנות לעיסוקים ותחביבים. חיים של 9 שנים בניו יורק, עיר שבה ניתן לטעום מכל מטבחי העולם, פתחו לי צוהר למספר מטבחים. התחברתי מאוד למטבח האסיאתי והאיטלקי. חיבור שהביא אותי ללמוד בבתי ספר קולינריים בעיר הגדולה. גם אחרי חזרתי לארץ המשכתי בהשתלמויות במקומות שונים כשאיטליה מובילה. בהמשך התווסף לאהבת הבישול שלי גם תחביב השוקולד, תחביב שהביא אותי לקורס שוקולטיירים, להכנת פרלינים ושאר חטיפי שוקולד. נהנית היום לשתף את אורחי בחדוות הבישול ובחדוות הטעמים. אוהבת את חויית הבישול ומאמינה בחיבור שעושה המטבח . אשמח לראותכם באחת מסדנאותי

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה