תמיד רציתם לדעת קצת יותר ביין? יש לכם ערב פנוי ומתאים לכם לטעום יין ולדעת איך עושים את זה נכון?
אני עומרי, סומלייה ואיש יין כבר שנים רבות, ולאחר קיום מגוון של ערבי יין פרטיים סביב נושאים רבים ומגוונים, החלטתי להעביר מספר מצומצם של מפגשי יין בפורמט קליל ולא מחייב, למי שרוצה להכיר את התחום קצת יותר טוב.
זו הזדמנות מצויינת עבורכם לשאול את כל מה שתמיד רציתם לדעת על יין – איך לבחור את הבקבוק הנכון בחנות? כמה זמן אפשר להשאיר את היין סגור בבית, כיצד לשמור עליו כראוי, כמה זמן היין יחזיק מעמד לאחר שנפתח, כיצד טועמים יין באופן מקצועי ועוד.
בסדנה זו תינתן לכם האופציה לנסות בעצמכם את תהליך הטעימה המקצועית ליין אחד ללא עלות.
הסדנה מתאימה במיוחד למתחילים בעולם היין ללא רקע קודם, והסדנה והמתחם כשרים לחלוטין.
שמי עומרי אני עובד בתחום היין שנים רבות, עם ניסיון כאיש יין במסעדות, כיועץ מכירות בחנויות יין, וכאיש שיווק בחברת ייבוא של יין. בנוסף, בוגר בית הספר ליין WSET רמה 3. כיום סומלייה ואחראי תחום יין בבר יין בתל אביב. בנוסף, בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה ומדעי המוח, וסטודנט לרפואה בתל אביב.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field