המלכות של החג: סדנה מתוקה להכנת 4 סוגים של סופגניות

(1 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מקווה ישראל 32, חולון, ישראל

כרטיס יחיד ילד (10-16) - ₪200
כרטיס יחיד - ₪292

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.12 |
|

המלכות של החג: סדנה מתוקה להכנת 4 סוגים של סופגניות

(1 חוות דעת - לחצו לצפייה)
מקווה ישראל 32, חולון, ישראל

כרטיס יחיד ילד (10-16) - ₪200
כרטיס יחיד - ₪292

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

רוצים לגלות את כל הסודות בדרך לסופגנייה המושלמת?
ללמוד להכין סוגים שונים ולקבל טיפים שיהפכו אותן לכוכבות שולחן החג?
הצטרפו לסדנה המתוקה של רוני. 

אתם מוזמנים לסדנה מיוחדת לכבוד החנוכה בה תלמדו להכין 4 סוגים של סופגניות מעלפות.
תלמדו איך לטגן כל סוג, על מה חשוב להקפיד, פטנטים איך להימנע משמן שרוף ואיך מגיעים לסופגנייה מושלמת.

במהלך הסדנה נכין:

– סופגניית ריבה קלאסית
– צ׳ורוס ספרדי
– בומבולינוס איטלקי
– ספינג׳ מרוקאי
*הסדנה תתקיים פעמיים בלבד לקראת חג החנוכה.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

משתתפים מספרים(1)

  • 5

    היה מאוד מהנה! רוני קיבלנו אותנו בצורה מאוד נעימה וסבלנית, היא הסבירה הכל ונתנה התייחסות לכל אחד. וכמובן שהיה מאוד טעים. ממליצה בחום להגיע לסדנא

אני במטבח מגיל שנתיים (באמת!), בישול הוא התחביב שלי שהוא גם המקצוע שלי. בוגרת בית ספר בישולים במגמת קונדיטוריה מ-2006, עבדתי במסעדת MESSA וב-2008 פתחתי את מסעדת "קפה יפו" בשוק הפשפשים עם בעלי והוריי. במשך 13 שנים הייתי השפית ואחראית התפעול של האופרציה הזו (בכל זאת 200 מקומות ישיבה לא הולכים ברגל...). במהלך הסגרים בקורונה התחלתי לייצר ולמכור גיוזה (לזה יש סיפור בנפרד) ולאחר שחזרנו לפעילות רגילה מאוד רציתי ללמד ולהעביר הלאה את הידע שלי. במשך כשנה העברתי סדנאות שונות בחדר הפרטי במסעדה, לאחר מכן בסטודיו במרכז תל אביב, דירה במגדלי יוקרה בפלורנטין ועכשיו בחולון. מוזמנים להתארח אצלי לסדנאות חוויותיות עם דגש על מעשיות והצלחה. חשוב לי שכל אחד יוצא מרוצה ועם בטחון לעשות לבד בבית. כל המוצרים כשרים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים. ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

אני במטבח מגיל שנתיים (באמת!), בישול הוא התחביב שלי שהוא גם המקצוע שלי. בוגרת בית ספר בישולים במגמת קונדיטוריה מ-2006, עבדתי במסעדת MESSA וב-2008 פתחתי את מסעדת "קפה יפו" בשוק הפשפשים עם בעלי והוריי. במשך 13 שנים הייתי השפית ואחראית התפעול של האופרציה הזו (בכל זאת 200 מקומות ישיבה לא הולכים ברגל...). במהלך הסגרים בקורונה התחלתי לייצר ולמכור גיוזה (לזה יש סיפור בנפרד) ולאחר שחזרנו לפעילות רגילה מאוד רציתי ללמד ולהעביר הלאה את הידע שלי. במשך כשנה העברתי סדנאות שונות בחדר הפרטי במסעדה, לאחר מכן בסטודיו במרכז תל אביב, דירה במגדלי יוקרה בפלורנטין ועכשיו בחולון. מוזמנים להתארח אצלי לסדנאות חוויותיות עם דגש על מעשיות והצלחה. חשוב לי שכל אחד יוצא מרוצה ועם בטחון לעשות לבד בבית. כל המוצרים כשרים. מתאים גם לצמחונים וטבעונים. ניתן להזמין סדנאות פרטיות אצלי או אצלכם בבית/עבודה/משרד.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה