לעשן בשרים זה לא רק טעם זה דרך חיים! סבלנות, מקצוענות, ירידה לפרטים והמון חברים…
מה לומדים בסדנת עישון בשרים?
בסדנת עישון בשרים נלמד לבחור את הנתחים המתאימים לעישון ארוך או קצר, נלמד ונתרגל איך נכון לעשן כל נתח ונתח, נלמד איך "מטפלים" בבשר תרם תהליך העישון (בריין וכד') נדבר על תבלינים יבשים ומרינדות, נדבר על סוגי מעשנות וכמובן נהנה מארוחת בשרים כיד המלך ושר הבשרים!
בכל מקרה אצלנו במבשלים חוויה בשרים מעושנים מלווים תמיד בשט וויסקי, מעט חרדל, מלפפון חמוץ והרבה מאוד בירה קרה….. תגיעו יהיה טעים!
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה?
- נשנוש של שקדים מעושנים
- פסטרמה הודו HOMEAID
- בריסקט מעושן בסגנון איטלקי בתערובת תבלינים יבשה
- נקניקיות מעושנות בסגנון אמריקאי
- קבב מעושן
- סלסת ירקות מעושנים
- גושי אסדו בעישון כבד בניחוח ברביקיו
- צימיצורי – מטבל
- שיפודי פרגיות מעושנים בקייג'ון
- סלט קולסלו רענן
- משהו מתוק – שיפודי פירות מעושנים במייפל
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה ותה.