טעם של בית יפני (ארוחה)

א.ד. גורדון 17, חיפה, ישראל

(7-13) כרטיס ילד - ₪250
כרטיס רגיל - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

לאחר ההזמנה ישלח אליך אישור למייל עם טלפון ופרטי הגעה
22.4 |
שני | 18:30

טעם של בית יפני (ארוחה)

א.ד. גורדון 17, חיפה, ישראל

(7-13) כרטיס ילד - ₪250
כרטיס רגיל - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

לאחר ההזמנה ישלח אליך אישור למייל עם טלפון ופרטי הגעה

בין אם מדובר בארוחת בוקר, צהריים או ערב, היפנים מקפידים על הקודים המסורתיים ה-Ichi-Ju San-Sai  להכנת ארוחות מאוזנות ובריאות, המשלבות בין חלבונים, ויטמינים, ומינרלים, עשירות בסיבים, טעימות – וחשוב לא פחות – יפות לעין, מזה מאות בשנים. ארוחה המבוססת על ה-Ichi-Ju San-Sai, תכיל מרק אחד "Ichi-Ju" – בדרך כלל מרק מיסו (ביפנית "Miso Shiru") או מרק דאשי צלול ("Sui-Mono"), ושלוש תוספות שהן ה-"San-Sai", כאשר אחת התוספות תהיה מורכבת מחלבון בצורת בשר בקר או עוף, דג, טופו, או ביצה, ושתי התוספות האחרות יהיו מורכבות מירקות שונים, שלל אצות, קטניות, פטריות, וירקות שורש עונתיים. ארוחת ה-Ichi-Ju San-Sai מוגשת עם קערית אורז וצלוחית חמוצים תוצרת בית שהם חלק בלתי נפרד מכל ארוחה יפנית, המספקים אתנחתא בין הטעמים, ופרוביוטיקה טבעית. התוספות השונות תלויות בעונת השנה ובאזור בו המשפחה גרה, וגם היום כאשר ירקות ופירות זמינים כל השנה, ניתן כבוד רב לתבשילים המבוססים על מוצרים עונתיים, ומחשבה רבה מוקדשת ליצירת ארוחה מגוונת מבחינת המרכיבים, הטעמים, ושיטות ההכנה.

אני מזמינה אתכם לביתי בחיפה לארוחה יפנית ביתית המורכבת מ-6 מנות של מאכלים ביתיים יפנים, במהלכה נשתה סאקה ונטעם את ליקר השזיפים היפני שאני מכינה כל שנה בקיץ, ונקנח ברולדת מאצ'ה וקרם קוקוס לצד ספל תה יפני.

את המנות השונות נבחר יחדיו מראש על פי עונות השנה, מה שניתן למצוא בשווקים, וכמובן מה שאתם אוהבים לאכול, ובמהלך הארוחה, אספר לכם על עשר השנים בהן חייתי כסטודנטית ביפן, ועל עשרים ושתיים השנים כאשת עסקים על הקו ישראל-יפן מאז שחזרתי לארץ.

לאחר הסדנא תקבלו ספרון מתכונים דיגיטלי מצולם על מנת שתוכלו להכין את אותן מנות בעצמכם.

עלות הסדנא לאדם בסדנא פתוחה לקהל (עד 6 משתתפים) היא 400₪.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

הגעתי ליפן ב1991 והתאהבתי באנשים, בשפה, במוסיקה, ובאוכל. שמי יפעת ורד ובמקצועי אני עוסקת בפיתוח עסקי ליפן, עוזרת לחברות ישראליות לחדור לשוק היפני, מייעצת ומגשרת בין חברות ישראליות ויפניות, ונעה על הקו בין יפן וישראל כבר שלושים ושתיים שנה. בעשר השנים בהן חייתי ביפן, למדתי יפנית, סיימתי תואר בלימודים בינלאומיים ומנהל עסקים, עבדתי בחברה יפנית, וכמובן שטעמתי, בישלתי, ו"שנוררתי" מתכונים יפנים ביתיים ומסורתיים מהמורות שלי ליפנית, מאימהות יפניות אצלן התארחתי, ומחברותי היפניות. את התבשילים שלמדתי להכין הכנתי עבור בן זוגי היפני, ועבור חברי ללימודים ביפן – תלמידים זרים כמוני במסיבות ביתיות. מאז חזרתי לארץ בסוף שנת 2000 אני חולקת עם משפחתי את תשוקתי ואהבתי לאוכל היפני, ואת "טעם של בית יפני" הקמתי בשנת 2019 לאחר שחברי "התלוננו" שאיני חולקת את התבשילים היפנים שלי עם העולם (^_~). אני מזמינה אתכם להכיר ולהתאהב גם כן במטבח היפני.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

הגעתי ליפן ב1991 והתאהבתי באנשים, בשפה, במוסיקה, ובאוכל. שמי יפעת ורד ובמקצועי אני עוסקת בפיתוח עסקי ליפן, עוזרת לחברות ישראליות לחדור לשוק היפני, מייעצת ומגשרת בין חברות ישראליות ויפניות, ונעה על הקו בין יפן וישראל כבר שלושים ושתיים שנה. בעשר השנים בהן חייתי ביפן, למדתי יפנית, סיימתי תואר בלימודים בינלאומיים ומנהל עסקים, עבדתי בחברה יפנית, וכמובן שטעמתי, בישלתי, ו"שנוררתי" מתכונים יפנים ביתיים ומסורתיים מהמורות שלי ליפנית, מאימהות יפניות אצלן התארחתי, ומחברותי היפניות. את התבשילים שלמדתי להכין הכנתי עבור בן זוגי היפני, ועבור חברי ללימודים ביפן – תלמידים זרים כמוני במסיבות ביתיות. מאז חזרתי לארץ בסוף שנת 2000 אני חולקת עם משפחתי את תשוקתי ואהבתי לאוכל היפני, ואת "טעם של בית יפני" הקמתי בשנת 2019 לאחר שחברי "התלוננו" שאיני חולקת את התבשילים היפנים שלי עם העולם (^_~). אני מזמינה אתכם להכיר ולהתאהב גם כן במטבח היפני.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה