סדנה מעשית מלאת פעילות, גילוי ומגע בבצק.
ארומות נעימות של שמרים ותוספות מיוחדות שלא היכרתם.
במהלך הפעילות תיחשפו לידע על סוגי קמחים שונים, שמרים,
התפחה, מחמצות וכל התחומים השונים הנוגעים בלחם.
הפוגס הצרפתי הממולא
לחם הסודה הרוסי עם קמח שיפון ודגנים
בייגלה אמריקאי
מחמצת אגוזים
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field