סוג הסדנה: סדנת אפיה בנושא לחמים ומחמצות עם השף בולונז'ר אנדריי בויקו.
משך הסדנה: כשלוש וחצי שעות
כשרות: חלבית, יש תעודת כשרות
תפריט הסדנה
הסבר ומושגי יסוד על עולם המחמצות ושמרי הבר.
סוגי מחמצות: פוליש, ביגה וכו'
הכנת לחמים מגוונים ע"י שימוש
במחמצות – מחמצת אגוזים, מחמצת חמוציות ועוד.
כל משתתף יכין מחמצת קטנה ויקח אותה הביתה.
נכין בפועל
לחם שוויצרי קלאסי
לחם יווני מפואר
פרצל גרמני
לחמניות פוליש
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(3)
הקמנו את סקולינרי בכדי להפגיש בין מיטב השפים והקונדיטורים לחובבי הקולינריה במסגרת סדנאות מגוונות. אצלנו תפגשו טעמים שלא היכרתם ותרכשו ידע מקצועי, תוך כדי בילוי עם אנשים מעניינים, לגימת יין באווירת מטבחי ארצות אקזוטיות או מטבחי שף מודרניים. מתחם הסדנאות שלנו תוכנן ונבנה במיוחד, בהשקעה יוצאת דופן, לקיום סדנאות בישול. הייחודי מסוגו בכל אזור הצפון המציע סדנאות מגוונות לקהל הרחב וארועים פרטיים ועסקיים על בסיס יומי. תמצאו אותנו ליד קיבוץ יגור, למרגלות המזרחים והתלולים של הר הכרמל, במיקום פסטורלי מול מטע עצי זית. נוף ההר המרהיב נשקף דרך חלונות המתחם. נשמח לצאת איתכם למסע קולינרי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
השתתפנו בסדנת לחמי מחצמת 12/7/23 עם השף ניר (מקווים שלא טעינו בשם).היתה סדנה חוויתית ביותר . מאורגנת ומדוייקת בהסברים מקיפים על התהליך , ההתנסות היתה כיפית . היה טעים ומהנה.
מקווים להצליח להכין גם בבית
5
סדנה מטריפה וטעימה! אני ואישתי הגענו ללא כל ידע במחמצת אבל לאחרונה ממש מתעניינים בזה, והסדנה לגמרי מספקת ידע וחוויה!
ממליצים מאוד
5
סדנה שווה שלחלוטין אפשר לקחת ממנה ידע ולנסות אותה בבית! אני מאז רק עם מחמצות בבית
היה מדהים!!! מי לא אוהב לחם? ועוד בריא וטוב ועשיר