הסדנה כוללת הסבר תיאורטי קצר על עבודה עם בצק שמרים,
הבדלים בין סוגי השמרים והבצקים וכללים הנוגעים להתפחות.
תתנסו במגוון סוגי מליות שמקצוענים
משתמשים בהם כפי שתוכלו להתרשם מהתפריט.
במהלך הסדנה תוכלו לרכוש מיומנויות וכמובן לשאול שאלות
על מנת לפתח טכניקות עבודה אותן תוכלו ליישם בביתכם.
התפריט
רוגעלך נימוח במילוי קרם חלווה
~
גביניות בריוש עם שטרוייזל אגוזים וחמאה
~
פרסבורגר פרג עשירה
~
קראנץ שמרים שוקולד
~
שנק ווניל וקרם פטיסייר