דיאטנית קלינית (בוגרת האוניברסיטה העברית) קונדיטורית ( לימודי קונדיטוריה - le cordon bleu’s basic patisserie certificate). חובבת יין ופודית בנשמה. בעלת נסיון של 20 שנה בעבודה מול המטבח המוסדי. מדריכת טיולים לחו״ל, ומתמחה בעיקר בלונדון -ייעוץ קולינרי , בצד שפע המלצות לחופשה בעיר. שמחה לפתוח בפניכם את המטבח החיצוני החדש שלי, ולהעניק מהידע שרכשתי במשך למעלה מארבעים שנה בתחום המזון, לכל מי שחפץ ללמוד ולצבור חוויות חדשות.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field