סדנת שוקולד חווייתית ומעשית המתחילה בהסבר תיאורטי על מקורות הקקאו, השוקולד ומה יש בשוקולד שגורם לנו להתמכר אליו.
המשתתפים יכירו טכניקות עבודה עם שוקולד והסברים על טכניקות שונות לטימפרור שוקולד.
המשתתפים ילמדו על – עבודה עם שוקולד מריר, שוקולד חלב ושוקולד לבן – גולמיים .
נשתמש בשוקולד בלגי איכותי ונלמד איך מכינים מוצרים שונים משוקולד!
התנסות בטמפרור שוקולד מעשי על ידי המשתתפים בשיטת ההזרעה
טראפלס שוקולד בהדגמת השוקולטייר.
שני סוגי פרלינים -מעשי על ידי המשתתפים שיתנסו בעמדת שוקולטייר לסירוגין.
פרלין שוקולד לבן במילוי של קרם מקלות ווניל וליקר תפוזים
פרלין שוקולד מריר במילוי גנאש קפה בלו מאונטיין ארומטי
חטיף שוקולד קראנץ המורכב ממיקס אגוזים וטופי בציפוי שוקולד בלגי איכותי
המשתתפים יסיימו את הסדנה עם טעימת פרי מעשייהם, כל משתתף יעבוד עם כ250 גר' שוקולד.