שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
נעים להכיר,
שמי רונן שף לחם עם ניסיון של למעלה מ 30 שנה כבעל מאפית בוטיק וכשף
לחם במסעדות יוקרה, לחמנינה והגלוטריה.
מומחה בלחמיי מחמצת ולחמים ללא גלוטן והתאמת מתכונים לרגישויות מסוגים שונים.
מזמין אותך לסדנה בת ארבע שעות ולגלות את הטעם המיוחד והקסום של עולם הלחם.
בסדנה תלמדואת סודות האפייה של לחמים איכותיים מהמטבח הביתי
תלמדי ותיישמי את מה שכל אחד יכול, באמצעות הדרכה נכונה ואהבה לנושא.
בסדנה נלמד להכין וניישם בפועל:
נכיר את סוגי הקמחים השונים טף, קינואה פשתן ומולינו ירוק עם עמילן תירס)
נלמד להכיר את המאפיינים של תהליך האפייה הביתי
נלמד לקבוע את תמהיל הקמחים הנכון
נלמד את העקרונות לאפייה נכונה
נלמד את תהליך הכנת מחמצת והטיפול בה
בסדנה נכין יחד :
לחם מחמצת גרעיניי חמנייה ודלעת קלויים -לחם מלא ב ניחוחות וטעמים
חלה
לחמניות בוקר
פיצה/ פוקצה ובסיס פיצה להקפאה
בתום הסדנה:
תצאו עם שניי גורי מחמצת ללא גלוטן והנחיות לטיפול בה.
חוברת מתכונים.
הלחמים שאפית בסדנה
ב
מפרט הסדנה :
הסדנה כוללת את חומרי הגלם ( קמחים/ מחמצות)
בונוס למשתתפי הסדנה
ייעוץ וליווי בוואטסאפ/מייל לטובת יישום ומענה לשאלות שלכם.

נעים מאוד, שמי רונן! אני שף לחם, מתמחה באפייה ללא גלוטן מזה 30 שנה! העבודה שלי מאפשרת לי לעזור להביא טעמים, שמחה ופתרון לבעיות אלרגיה שונות לכל המשתתפים באופן אישי! בעברי עבדתי כשף לחם במסעדת מנטה ריי, במאפיית לחמנינה וכן הייתי שף לחם ראשי של "הגלוטריה" - מאפייה ללא גלוטן. אפייה ללא גלוטן שמשלבת נתינה לאנשים עם סוגים שונים של רגישויות היא השליחות שלי!
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field