סדנה מרתקת ומעשירה שבה נלמד אפיית לחמי מחמצת מההתחלה ועד הסוף, נלמד להכין מחמצת ולתחזק אותה, נלמד על התועלות הבריאותיות של לחמי מחמצת, נכיר את סוגי הקמחים הנפוצים בשוק, נקבל חוברת עם מתכונים ומידע תיאורטי רב. נקנח בארוחת טעימות שכוללת מטבלים ואת הלחמים שאפינו בסדנה.





















































































שלום רב, אני מרצה במכללת השף בקורס לחמים ומתמחה בהעברת סדנאות אפייה למתחילים ולמתקדמים, של לחמי מחמצת מסוגים רבים ומגוונים. החל מקמח לחם, שיפון, כוסמין, כפרי , וכלה בקמחים עתיקים כגון: קמח אמר , איינקורן, טף, וקמוט. למדתי אצל מיטב המדריכים בשוק אפיית לחמי הארטיזן בארץ. כמו כן אני מעביר סדנאות בישולי עמים, לפי בקשת הלקוח.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field