סדנאת פיצה נאפוליטאנית

(7 חוות דעת - לחצו לצפייה)
המייסדים 30, בנימינה גבעת עדה, ישראל

סדנא זוגית - ₪690

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.4 |
|

סדנאת פיצה נאפוליטאנית

(7 חוות דעת - לחצו לצפייה)
המייסדים 30, בנימינה גבעת עדה, ישראל

סדנא זוגית - ₪690

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

אני מזמין אתכם להשתתף בסדנא ייחודית בה נלמד איך מכינים  פיצה נפוליטאנית מעולה
החל מסוגי הקמחים, התפחות, רטבים, עבודה נכונה בטאבון
גבינות ושילובים מיוחדים שייגרמו גם לכם להיות פיציולו איטלקי אמיתי!
על הסדנא
מבוא לפיצה נפוליטאנית-
סוגי קמחים, זמן התפחה ועבודה נכונה עם שמרים-
הכנת רטבים וירקות בטאבון
פתיחת של הבצק בקמח מיוחד בטכניקות שונות-
סוגי הגבינה, חיתוך נכון , כמויות ושילובים-
הסבר על הטאבון, עבודה עם המרדה והכף הסיבובית-
טמפרטורה  נכונה וזמנים
נסיים את הסדנא בארוחה מעולה של הפיצות הטעימות
שהכנו בסדנה
מרגריטה קלאסית, פסטו ושוליים ממולאים בגבינת ריקוטה,
שמנת ערמונים פטריות ובצל, פיצה הפוכה ועוד

הסדנא כשרה

שמי ארז, מאז שאני זוכר את עצמי תמיד חקרתי ולמדתי בישול ואוכל. היכולת להעניק לאנשים חיוך ואהבה דרך הידיים הובילה אותי לבחור בבישול כדרך חיים. אחרי אין סוף מסעות ברחבי העולם ,המסע לאיטליה היה זה שגרם לי להתאהב מחדש בפיצה או יותר נכון בפיצה הנפוליטאנית. שם בכפר קטן טעמתי לראשונה את השילוש הקדוש- בצק, רוטב וגבינה שמתחברים בטאבון לוהט לכדי יצירת אומנות. באיטליה למדתי את כל הסודות הגדולים והטריקים הקטנים בדרך לפיצה המושלמת.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי ארז, מאז שאני זוכר את עצמי תמיד חקרתי ולמדתי בישול ואוכל. היכולת להעניק לאנשים חיוך ואהבה דרך הידיים הובילה אותי לבחור בבישול כדרך חיים. אחרי אין סוף מסעות ברחבי העולם ,המסע לאיטליה היה זה שגרם לי להתאהב מחדש בפיצה או יותר נכון בפיצה הנפוליטאנית. שם בכפר קטן טעמתי לראשונה את השילוש הקדוש- בצק, רוטב וגבינה שמתחברים בטאבון לוהט לכדי יצירת אומנות. באיטליה למדתי את כל הסודות הגדולים והטריקים הקטנים בדרך לפיצה המושלמת.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה