שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
אני מזמין אתכם להשתתף בסדנא ייחודית בה נלמד איך מכינים פיצה נפוליטאנית מעולה
החל מסוגי הקמחים, התפחות, רטבים, עבודה נכונה בטאבון
גבינות ושילובים מיוחדים שייגרמו גם לכם להיות פיציולו איטלקי אמיתי!
על הסדנא
מבוא לפיצה נפוליטאנית-
סוגי קמחים, זמן התפחה ועבודה נכונה עם שמרים-
הכנת רטבים וירקות בטאבון
פתיחת של הבצק בקמח מיוחד בטכניקות שונות-
סוגי הגבינה, חיתוך נכון , כמויות ושילובים-
הסבר על הטאבון, עבודה עם המרדה והכף הסיבובית-
טמפרטורה נכונה וזמנים
נסיים את הסדנא בארוחה מעולה של הפיצות הטעימות
שהכנו בסדנה
מרגריטה קלאסית, פסטו ושוליים ממולאים בגבינת ריקוטה,
שמנת ערמונים פטריות ובצל, פיצה הפוכה ועוד
הסדנא כשרה

שמי ארז, מאז שאני זוכר את עצמי תמיד חקרתי ולמדתי בישול ואוכל. היכולת להעניק לאנשים חיוך ואהבה דרך הידיים הובילה אותי לבחור בבישול כדרך חיים. אחרי אין סוף מסעות ברחבי העולם ,המסע לאיטליה היה זה שגרם לי להתאהב מחדש בפיצה או יותר נכון בפיצה הנפוליטאנית. שם בכפר קטן טעמתי לראשונה את השילוש הקדוש- בצק, רוטב וגבינה שמתחברים בטאבון לוהט לכדי יצירת אומנות. באיטליה למדתי את כל הסודות הגדולים והטריקים הקטנים בדרך לפיצה המושלמת.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הסדנה של ארז הייתה מקיפה ומקצועית , קיבלנו את כל המידע שצריך בשביל להתחיל לעבוד עם הבצק והטאבון , נהנתי מאוד מתהליך ההכנה וכמובן מהטעימות
5
אחרי כמה ניסיונות להכין פיצה ביתית עם יוטיוב, התוצאה הייתה לא רעה, אבל עדיין הרגשתי שמשהו חסר. ואז הגעתי לסדנה של ארז ושם הכל התחבר. למדתי את הסודות, את הדברים שבאמת עושים את ההבדל, איך להפריד בין העיקר לטפל בהכנת פיצה, וגם שלל טריקים ושיטות מקצועיות. מאז הפיצות שלי יוצאות מדהימות
5
ארז תודה יצא מעולה! לא אוורירי כמו אצלך אבל עדיין נורא טעים 🙏🏻
5
הסדנא הייתה מהממת
צריך קצת להתאמן על הפתיחה אבל יצא מעולה
כולם בבית עפו על הפיצה לפעם ראשונה אני מבסוט
5
שלום ,
הצטרפתי לסדנא של ארז ויצאתי משם בשעה 20:00 שבע מפיצות מעולות עם ידע רב ועם חומר כתוב שיעזור לי במסע שלי עם הטאבון .
ארז אין לי ספק שאמשיך להציק לך בשאלות ואתה תמיד תענה עליהם במקצועיות רבה .
תודה שלמה מגנזי
5
הסדנא של ארז השאירה אותנו עם טעם של עוד! למדנו איך להכין פיצה טעימה ואותנטית, אכלנו בלי סוף פיצות מעולות תוך כדי, קיבלנו בצק הביתה ומתכונים מדויקים להמשך. ערב הפיצות שעשינו אחרי הסדנא היה מקצועי ביותר ומאז ישיבות החברים שלנו נראות אחרת 😅 מומלץ בחום לכל מי שרוצה לצאת לערב של פיצות יין אווירה טובה והשראה ליצירה🙌🏾✨
5
הי ארז,
הכנו היום את הפיצות מהבצק של הסדנא. יצא מדהים!!!!
תודה רבה, מאד נהננו!