הצטרפו אלי לסדנא חווייתית בה :
תכירו את ההיסטוריה של התססת ירקות ואת שימושיה בעבר ובהווה.
תלמדו את עקרונות ההתססה ואת הדרך בה היא מסייעת לקידום הבריאות ומניעת מחלות.
תלמדו להכין בקלי קלות מספר סוגים של אוכל טעים מותסס: ירק במיץ של עצמו, ירק במי מלח וסלסה מותססת.
לקינוח נהנה מארוחת טעימות עם מאכלים מותססים ועוד כמה פינוקים .
מה תקבלו:
3 צנצנות של מזון מותסס שהכנתם בעצמכם, ב3 דרכים שונות.
מתכונים והסברים מפורטים של כל המוצרים שנכין בסדנא על מנת שתוכלו להמשיך להכין בבית בקלות ולבריאות.
חיבור לקבוצת ווצאפ לליווי בהמשך.
ארוחת טעימות קלה
הסדנא מתאימה לטבעונים וצמחונים.
הסדנא מתקיימת בבית כשר.
מיקום הסדנא אינו נגיש.
ניתן לערוך סדנאות לקבוצות מאורגנות במיקום אחר.
אני בעלת תואר ראשון במדעי התזונה מהפקולטה לחקלאות של האוניברסיטה העברית, בוגרת התוכנית הדו שנתית ללימודי תזונה משלימה וצמחי מרפא במכללת תמורות ובוגרת התוכנית התלת שנתית "דיאלוג האכילה - משפת הדיאטה לשפת האכילה האינטואיטיבית" במרכז האוניברסיטאי אריאל. אני מטפלת ומלווה אנשים ונשים הזקוקים.ות לשינוי תזונתי בשל מצב בריאותי כרוני או אקוטי ומשלבת בטיפול הדרכה לשינוי תזונתי + צמחי מרפא ותוספי תזונה המביאים לקידום בריאות.ן הגופנית . אני מעבירה סדנאות והרצאות למבוגרים ובני נוער בנושא בריאות, נטורופתיה ואכילה קשובה. אני מאמינה כי טמונים בנו כוחות שיכולים להביא לרווחה בריאותית ורוחנית וייעודי הוא להוביל אותך לשינוי.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field