סדנא לאפייה בטאבון

הרקון, הוד השרון, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

22.1 |
רביעי | 19:00

סדנא לאפייה בטאבון

הרקון, הוד השרון, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

בסדנא אני מסביר על סוגי הטאבונים, ההבדלים, היתרונות והחסרונות, תפעול נכון, שימוש נכון וכלים נלווים לשימוש.
סוגי קמחים והשימוש בהם לסוגי האפייה השונים.
סוגי מחמצות, סוגי בצקים ואופן ההכנה שלהם.
נלמד ונכין יחד פיצות משלב פתיחת כדור הבצק, הכנת הפיצה והאפייה הנכונה בטאבון.
נלמד ונכין יחד פוקאצ'ות מסוגים שונים. בתבנית ועל האבן.
והדובדבן של הסדנא, נלמד ונכין יחד כנאפה בטאבון
את הסדנא תלווה חוברת המתכונים שלי שאתם לוקחים בסיום הסדנא
כל אחד מהמשתתפים מקבל סינר מקצועי

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

שמי יוסי ביטון – שף פיציולו, מאז ומעולם הייתה בי אהבה לבישול ולאירוח. בשנים האחרונות, לאחר שירות ארוך ומשמעותי בצבא, החלטתי לצאת לדרך חדשה ולהפוך את התחביב למקצוע. בניסיון לחקור את רזי הבצק כדי להגיע לתוצאה המושלמת, טסתי לנאפולי שבאיטליה, למדתי בבית ספר לבישול והתנסיתי מדי יום בהכנת בצקים ואפייה במגוון טאבונים מסוגים שונים. לאחר תקופה של למידה והתנסויות במספר שיטות בישול ואפייה שעזרו לי לבנות את הפיציולו שבי החלטתי להקים את "בטאבון של יוסי".

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי יוסי ביטון – שף פיציולו, מאז ומעולם הייתה בי אהבה לבישול ולאירוח. בשנים האחרונות, לאחר שירות ארוך ומשמעותי בצבא, החלטתי לצאת לדרך חדשה ולהפוך את התחביב למקצוע. בניסיון לחקור את רזי הבצק כדי להגיע לתוצאה המושלמת, טסתי לנאפולי שבאיטליה, למדתי בבית ספר לבישול והתנסיתי מדי יום בהכנת בצקים ואפייה במגוון טאבונים מסוגים שונים. לאחר תקופה של למידה והתנסויות במספר שיטות בישול ואפייה שעזרו לי לבנות את הפיציולו שבי החלטתי להקים את "בטאבון של יוסי".

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה