סדנה מיוחדת שפיתחתי מייד כשחזרתי מטוסקנה אחרי שביליתי בה 3 שבועות במחיצת שפים מקומיים. בסדנה זו נכין ונסעד ארוחה טוסקנית מלאה כמו במסעדה, מהמנה הראשונה ועד לקינוח, כולל ארנצ'יני, ריזוטו ופסטה טריה!
✍️הסדנה יישומית, מלאה במתכונים שווים ובסיפורים מהשטח, והיא במתכונת של סעודה מלאה

כבעלת ידע רב בכל תחומי האפיה פיתחתי מאות מתכונים עבור מדורי אוכל ידועים ומותגים מפורסמים ואני שמחה להזמין אתכם לסדנאות שלי שינגישו לכם את הידע והתשוקה שלי לתחום, בדרך מקצועית וחווייתית. ואתן? מה דעתכן על מאפים משובחים? אוהבים מאפי בוקר פריכים עם שכבות שכבות של בצק חמאתי? ועל פחזניות תפוחות ממולאות קרמים, עם ציפויים משובבים? ואולי מאפים פיקנטים מבצק ריחני, גבינות שמן זית ושאר מאכלים המעוררים את התיבון? תמיד רציתי לדעת איך מכינים אותם...רציתי שילדיי יטעמו חלק מהילדות שלי בצרפת..היה לי חשוב החיבור הזה. היום, אחרי קורסים רבים שלקחתי בנושא, אני כל כך שמחה שיש לי היכולת להגיש את המאפים האלו לבני המשפחה ולאורחים. ולא רק יכולת, אני שואפת מזה הנאה מרובה, מכל התהליך, הכנת הבצקים, בחירת המילוי, הצורה, הצבע, הפירות, השוקולד... אני כל כך נהנית, שאני רוצה שכולם ידעו להכין אותם כדי שכולם יחוו את ההנאה של אפיה ביתית המניבה תוצאות מקצועית. תחושה של שליחות שמלווה אותי מילדות, האהבה להוראה והדרכה. ללמד, להסביר, כדי שכולם ידעו - לא סתם כל מקצוע שבחרתי סבב סביב נושא ההוראה, לאורך כל השנים מהראשון ועד היום, גם כשעבדתי בהייטק ההתמחות שלי הייתה בפיתוח מערכות לימוד מתוקשבות בנושא אלגוריתמים, וגם היום, כשאני עוסקת בסדנאות אפיה ובישול החלק הדידקטי טופס את רוב המחשבות שלי. אשמח לראות אותכם בסדנאות שלי ולהעביר לכם את כל הידע שלי, כל הסודות, כל הטיפים, כל ההנאה. כל המוצרים כשרים למהדרין, אני מדגימה, מסבירה, אבל אתן עושות את רוב העבודה כשאני משגיחה ועוזרת לכל אחת בנפרד. הכנתי עבור כל סדנה חוברת מתכונים מדויקת, וכשנפרדים בסוף הסדנה אני נהנית לחלק שקיות מלאות במעשה ידי המשתתפים. זה תמיד רגע מרגש כשרואים את כל התוצרים היפים.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field