סדנת אפיה איטלקית באווירה כפרית

הפיקוס 34, שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪360

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.10 |
|

סדנת אפיה איטלקית באווירה כפרית

הפיקוס 34, שדה יצחק, ישראל

כרטיס רגיל - ₪360

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

לאהוב, לאכול ולהכיר את הסודות לאפייה איטלקית:

  • פיצה אמריקאית ברוטב אדום קלאסי (Cheesy Crust)

  • פיצה נפוליטנה ברוטב לבן

  • פיצה ברוטב סגול.

  • מאפה קלצ'ונה ממולא בכל טוב.

  • סלט פנצ'לה איטלקי מירקות טריים ומוצרלה.

  • מאפה בריוש מתוק עם גבינה ריקוטה.

  • קינוח קרם פנה-קוטה איטלקי בטעם וניל ברוטב פירות יער.

בליווי שמפניה ואווירה קסומה

מתנה מהסדנה: פיצה שנכין.

*יתכנו שינויים במרכיבים לפי העונה.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(אענה מחר בבוקר)

(אענה בראשון בבוקר)

× שליחת הודעה