לאהוב, לאכול ולהכיר את הסודות לאפייה איטלקית:
-
פיצה אמריקאית ברוטב אדום קלאסי (Cheesy Crust)
-
פיצה נפוליטנה ברוטב לבן
-
פיצה ברוטב סגול.
-
מאפה קלצ'ונה ממולא בכל טוב.
-
סלט פנצ'לה איטלקי מירקות טריים ומוצרלה.
-
מאפה בריוש מתוק עם גבינה ריקוטה.
-
קינוח קרם פנה-קוטה איטלקי בטעם וניל ברוטב פירות יער.
בליווי שמפניה ואווירה קסומה
מתנה מהסדנה: פיצה שנכין.
*יתכנו שינויים במרכיבים לפי העונה.






















שמי הודיה (: נעים להכיר… אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון… בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן.. ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה. אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו. נתראה בסדנה…
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field