סדנת אפייה – "לחם עבודה"

(4 חוות דעת - לחצו לצפייה)
נהר הירדן 29, מודיעין מכבים רעות, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪335

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.12 |
|

סדנת אפייה – "לחם עבודה"

(4 חוות דעת - לחצו לצפייה)
נהר הירדן 29, מודיעין מכבים רעות, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪335

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

אין כמו להכין כריכים לבני ביתי מלחם כפרי, ביתי שיצרתי במו ידי.

סדנת לחם עבודה זו סדנת הבסיס לכל עולם האפייה ומבחינתי אחד מעמודי הייסוד לקיום הבית – כי בלי לחם אין עבודה.

בסדנה מקצועית נלמד להכין לחם כפרי (ממנו אני מכין גם לחם קסטן), לחמניות ופרעצלים.

מה כוללת הסדנה:

* נשנוש פתיחה טעים על כוס קפה

* שיעור לחם מובנה בו נלמד לעומק על קמחים, שמרים, עיצוב ואפייה נכונה

* ארוחת טעימות מתוצרי הסדנה

* בסיום הסדנה יקבל כל משתתף את מתכוני הסדנה ואת התוצרים שהכין

הסדנאות מתקיימות בסטודיו שבביתי במודיעין,

בסטודיו קסום, בפאטיו מאוורר וטובל בירק.

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

משתתפים מספרים(4)

  • 5

    הייתה סדנא מעולה , למדנו המון
    אסף מסביר מעולה ולעומק , ענה על כל השאלות הביא טיפים טובים ומתכונים מעולים
    יש לו המון ידע וכיף ללמוד ממנו
    ממליצה מאוד!

  • 5

    אסף חמוד, מעניין, מעביר את הסדנה באופן קליל ומצחיק והלחמים יוצאים ממש טעימים

  • 5

    תודה רבה על הסדנה, אווירה נינוחה, הסטודיו מאוד יפה! חווית למידה טובה מאוד, חזרתי הביתה עם חשק לאכול. תודה לך

  • 5

    השתתפתי בסדנא לחם עבודה .
    מאוד נהנתי
    אסף ממש מיוחד ומקסים…היתה אוירה מאוד נעימה
    ממליצה ממש בחום…מחכה לסדנא הבאה

שלום לכם, ונעים מאוד. שמי אסף , אב לשלוש בנות מקסימות ונשוי לאריאלה. שף - קונדיטור מסעדן לשעבר ובעל תשוקה לאוכל ופחמימות. בשנת 2007 הקמתי עם אחי קייטרינג בשם "אסי ואוהד מבשלים" ובהמשך, פתחנו בשנת 2010 מסעדת פועלים קטנה ומקסימה ברמלה ושם נולד הצורך בלחם טרי לצד הסלטים. בשנת 2010 התחלתי בלימודי בישול עילי בבית הספר בישולים ובמסגרת קורס הלחם שעברתי נפתח בפני צוהר לעולם מופלא של עבודת לישה, רשתות גלוטן וריח ממכר. מכאן נשאבתי. התחלתי, באמצעות ניסוי ותהייה את המסע לפיתוח לחם המחמצת המושלם. זה בעל הבועות הענקיות, המרקם האוורירי שעטוף בקרסט מתפצפץ ובעל הטעם המושלם. אני חייב להזהיר אתכם שמסע כזה אף פעם לא נגמר ותמיד יש רעיונות חדשים וחשק להגיע לתוצאה טובה יותר. בשנת 2012 למדתי קורס קונדיטוריה בבית הספר בישולים, בכדי להעמיק בתחום ולסגור מעגל של ידע. במסגרת המסע האישי שעברתי, הבנתי כמה ממכר העיסוק בלחם ובאפייה ורציתי "להפיץ את הבשורה". פיתחתי מתכון נגיש למחמצת ביתית ומתכונים המתאימים לאופים הביתיים; אלו שלשים בידיים ומשתמשים בתנור אפייה ביתי. בשנת 2013 פתחתי את מטבחי הביתי, במודיעין, הקמתי סטודיו והתחלתי להעביר סדנאות לחמי מחמצת. בעקבות הדרישה פיתחתי סדנאות אפייה מתקדמות לאופים שעברו במטבחי ונדבקו בחיידק. כיום, אני מעביר קורס לחם בבית הספר "בישולים", סדנאות לחמי מחמצת ואפייה מתקדמת במודיעין, אופה אורח בבתי מלון בחו"ל, מייעץ קולינרית לפיצריות ומסעדות ולאחרונה גם הוצאתי לאור את הספר "פיצהלוגיה" - ספר הפיצות העברי הראשון, ובעיקר נהנה להמשיך ולפתח מתכונים. אני מזמין אתכם להיכנס לעולם מופלא וממכר.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

שלום לכם, ונעים מאוד. שמי אסף , אב לשלוש בנות מקסימות ונשוי לאריאלה. שף - קונדיטור מסעדן לשעבר ובעל תשוקה לאוכל ופחמימות. בשנת 2007 הקמתי עם אחי קייטרינג בשם "אסי ואוהד מבשלים" ובהמשך, פתחנו בשנת 2010 מסעדת פועלים קטנה ומקסימה ברמלה ושם נולד הצורך בלחם טרי לצד הסלטים. בשנת 2010 התחלתי בלימודי בישול עילי בבית הספר בישולים ובמסגרת קורס הלחם שעברתי נפתח בפני צוהר לעולם מופלא של עבודת לישה, רשתות גלוטן וריח ממכר. מכאן נשאבתי. התחלתי, באמצעות ניסוי ותהייה את המסע לפיתוח לחם המחמצת המושלם. זה בעל הבועות הענקיות, המרקם האוורירי שעטוף בקרסט מתפצפץ ובעל הטעם המושלם. אני חייב להזהיר אתכם שמסע כזה אף פעם לא נגמר ותמיד יש רעיונות חדשים וחשק להגיע לתוצאה טובה יותר. בשנת 2012 למדתי קורס קונדיטוריה בבית הספר בישולים, בכדי להעמיק בתחום ולסגור מעגל של ידע. במסגרת המסע האישי שעברתי, הבנתי כמה ממכר העיסוק בלחם ובאפייה ורציתי "להפיץ את הבשורה". פיתחתי מתכון נגיש למחמצת ביתית ומתכונים המתאימים לאופים הביתיים; אלו שלשים בידיים ומשתמשים בתנור אפייה ביתי. בשנת 2013 פתחתי את מטבחי הביתי, במודיעין, הקמתי סטודיו והתחלתי להעביר סדנאות לחמי מחמצת. בעקבות הדרישה פיתחתי סדנאות אפייה מתקדמות לאופים שעברו במטבחי ונדבקו בחיידק. כיום, אני מעביר קורס לחם בבית הספר "בישולים", סדנאות לחמי מחמצת ואפייה מתקדמת במודיעין, אופה אורח בבתי מלון בחו"ל, מייעץ קולינרית לפיצריות ומסעדות ולאחרונה גם הוצאתי לאור את הספר "פיצהלוגיה" - ספר הפיצות העברי הראשון, ובעיקר נהנה להמשיך ולפתח מתכונים. אני מזמין אתכם להיכנס לעולם מופלא וממכר.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה