סדנת בישול אוכל פרסי

(5 חוות דעת - לחצו לצפייה)
אליעזר יפה, רעננה, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.2 |
|

סדנת בישול אוכל פרסי

(5 חוות דעת - לחצו לצפייה)
אליעזר יפה, רעננה, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪400

משך הפעילות: כשלוש שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

חוויית בישול פרסית שלא תשכחו! ✨

בואו לגלות את קסם המטבח הפרסי בסדנה מעשית, חווייתית ובלתי נשכחת!

במהלך הסדנה נלמד להכין מנות פרסיות מסורתיות, נחתוך, נתבל ונבשל יחד – עד לרגע שבו נתיישב סביב שולחן חגיגי ונהנה מארוחה מפוארת, מעשה ידינו.

מה בתפריט?
🥄 שני סוגי אורז – כולל אורז עם תָהְדִיג קריספי וזהוב, ואורז עשיר עם גזר וצימוקים
🍲 גונדי נוחודי – כופתאות עוף רכות עם קמח חומוס
🍗 פסנג’ון – עוף עסיסי ברוטב רימונים עמוק בטעמים
🌿 גורמה סבזי – נזיד עשבים עשיר ואהוב
🍮 קינוח פרסי מסורתי שיסגור את החוויה בטעם מתוק

הסדנה בהדרכת דורית אדמוני-צ׳זנוף, שנושמת את המטבח הפרסי מילדות.
יחד נגלה לא רק את הסודות הקולינריים שמאחורי כל מתכון, אלא גם את ההיסטוריה והתרבות העשירה שטבועה בטעמים הללו.

🌿 במהלך הסדנה נעבוד עם שפע של עשבי תיבול ריחניים, תבלינים ארומטיים וטכניקות בישול שעברו מדור לדור, מה שהופך כל תבשיל למסע בזמן ולטעמים עוצרי נשימה.

הסדנה מתאימה לכולם – יש בה מנות שמתאימות לטבעונים, וגם אפשרויות התאמה לחלק מהמתכונים.

אל תפספסו את ההזדמנות לחוות את הטעמים והניחוחות של המטבח הפרסי – ולהוסיף כמה סודות חדשים למטבח שלכם!

נעים להכיר! אני דורית, מנחת סדנאות קולינריות, מפתחת מתכונים ושפית פרטית עם למעלה מ-20 שנות ניסיון. הבישול עבורי הוא הרבה מעבר להכנת אוכל – הוא יצירה, חוויה, וחיבור עמוק בין אנשים. גדלתי על טעמי המטבח הפרסי, ספגתי מילדות את הניחוחות, הטעמים והמסורות שעברו מדור לדור. האוכל היה תמיד חלק משמעותי מהבית, מהמשפחה, ומהזיכרונות שלי, והוא ממשיך ללוות אותי בכל דרך שאני הולכת בה. טיילתי בעולם ולמדתי שיטות בישול ייחודיות מתוך אהבה וסקרנות לחקור תרבויות, טעמים והסיפורים שמאחורי כל מנה. עבורי, המטבח הוא מקום בטוח להתנסות, ליצור ללא פחד, ולחוות חיבורים – בין טעמים, בין אנשים, ובין זיכרונות. לצד הנחיית סדנאות אוכל מגוונות לארגונים, לקבוצות פרטיות ואימון בבישול, אני מעבירה גם סדנאות בישול בזום, בעיקר לקהל בארצות הברית. אני מאמינה שהאוכל לא רק מזין את הגוף, אלא גם את הנפש – והוא הדרך שלי להעביר חום, אהבה ויצירתיות. מוזמנים להצטרף אליי למסע קולינרי מרתק, מלא טעמים, סיפורים וחוויות.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

נעים להכיר! אני דורית, מנחת סדנאות קולינריות, מפתחת מתכונים ושפית פרטית עם למעלה מ-20 שנות ניסיון. הבישול עבורי הוא הרבה מעבר להכנת אוכל – הוא יצירה, חוויה, וחיבור עמוק בין אנשים. גדלתי על טעמי המטבח הפרסי, ספגתי מילדות את הניחוחות, הטעמים והמסורות שעברו מדור לדור. האוכל היה תמיד חלק משמעותי מהבית, מהמשפחה, ומהזיכרונות שלי, והוא ממשיך ללוות אותי בכל דרך שאני הולכת בה. טיילתי בעולם ולמדתי שיטות בישול ייחודיות מתוך אהבה וסקרנות לחקור תרבויות, טעמים והסיפורים שמאחורי כל מנה. עבורי, המטבח הוא מקום בטוח להתנסות, ליצור ללא פחד, ולחוות חיבורים – בין טעמים, בין אנשים, ובין זיכרונות. לצד הנחיית סדנאות אוכל מגוונות לארגונים, לקבוצות פרטיות ואימון בבישול, אני מעבירה גם סדנאות בישול בזום, בעיקר לקהל בארצות הברית. אני מאמינה שהאוכל לא רק מזין את הגוף, אלא גם את הנפש – והוא הדרך שלי להעביר חום, אהבה ויצירתיות. מוזמנים להצטרף אליי למסע קולינרי מרתק, מלא טעמים, סיפורים וחוויות.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה