הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
אם אתם חושבים שהשילוב בין בשר והמטבח האיטלקי הוא לא פחות מאלוהי ושהייתם מוכרים כליה כדי לשבת בשולחן האוכל באחד מסרטי הסנדק או במחבוא עם טוני סופרנו והצוות על איזה טורטלני חציל טוסקני- אתם במקום הנכון. אז תעלו על הלמברטה ובואו לסדנה שהיא סיבוב מכושף בארץ המגף. בצק, בשר ויין, ואף מילה על פיצה! (אלא אם ממש יתחשק). בון אפטיט אה טוטי. ושלא תתנו לנו לחכות, אה?
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה?
- קרפצ'יו של נתח קצבים
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
- קנלוני בקר מפורק ברוטב "ארביאטה"
- פטוצ'יני ביסטקה אל אוליו
- אינסלטה ורדה – סלט עלים בווינגרט חמצמץ
- נקניקיות איטלקיות מעושנות – הכנה בסדנה
- פאניני פולו
- פנזרוטי שוקולד ופרלינה – בצק שמרים מטוגן במילוי נוגט
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.