הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
פיצה, פסטה, פרמזן ופברוטי. הצבעים, הריחות, התשוקה שבבצק. אין כמו המטבח האיטלקי להלהיט את היצרים ולערפל את החושים. שריינו לעצמכם מקום בסדנה הכי חושנית שלנו, בה נצא למסע קולינרי לאורכה של ארץ המגף, עם כל מה שטוב לאכול ולשתות בפה ובעיניים ועוד יותר טוב ללמוד להכין.
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף.
אז מה בסדנה?
- בצק לפסטה ורביולי מקמח דורום איטלקי
- רביולי וטורטליני תוצרת בית, במילוי בטטה וגבינת פרומעז ברוטב אלי אוליו
- פטוצ'יני תוצרת עצמית ברוטב רוזה קלאסי
- פיצה נפוליטנה אפויה בטאבון אבן
- אקווה לוקה – דג קריספי בפרורי פולנטה
- סלט ירוק בליוי איולי שום
- ריזוטו ארבוריו ופטריות ביין לבן
- סלט תחתיות ארטישוק וקילופי פרמז'ן
- טרמיסו איטלקי על בסיס מסקרפונה, אספרסו וקקאו כהה
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח