בואו ללמוד, לטעום וליהנות מחוויה קולינרית שתהדהד אחר כך שתבשלו לבני משפחה וחברים ותקצרו שפע של מחמאות.
אז מה תלמדו ותאכלו ותאכלו בסדנה?
-
פיצה מרגריטה בטאבון על אבן שמוט עם רוטב פומדורו ביתי, גבינת מוצרלה ותוספות לבחירה: זיתים, פטריות פורטובלו ועוד, בצל סגול, גבינה בולגרית, פלפלים קלויים ועוד.
-
פולנטה נימוחה עם פטריות צלויות
-
סלט פנצ'נלה מרענן – עגבניות, פלפלים קלויים, עלי סלנובה ועוד דברים טובים.
-
רביולי ריקוטה ברוטב פסטו
-
קינוח טירמיסו ללא גלוטן עם עוגיות אמרטי ממש כמו באיטליה
למטבח האיטלקי נחשפתי לפני 44 שנה, כילדה קטנה. את שנותיי הראשונות העברתי בגנואה שבדרום איטליה, כבר אז אהבתי את המאכלים של האיטלקים, בעיקר את הפוקצ'ה הטעימה.
ב-16 השנים האחרונות אני גם מלמדת בישול איטלקי, הנשען על חומרי גלם איכותיים אך פשוטים כגון:
שמן זית, קמח דורום, גבינות, עגבניות, פטריות, זיתים ועוד.
בין המנות הפופולאריות שישראלים אוהבים מככבת כמובן הפיצה, אחריה פסטה על שלל צורותיה ואיך אפשר בלי הקינוחים הפשוטים והטעימים להפליא שהאיטלקים אוהבים.