בישול אסייתי בסטודיו כפרי בהנחיית השפית ורד שקד:
-
באן לבן – במילוי המבורגר דג בתיבול אסייתי עם רוטב צ'ילי/טריאקי וירקות טריים.
-
באן שחור – במילוי המבורגר טופו ופטריות עם רוטב צ'ילי/טריאקי וירקות טריים.
-
גיוזה – כיסוני בצק במילוי בטטה ובצק מקורמל בליווי רוטב על בסיס סויה.
-
סלט שורשים – אטריות שעועית ובוטנים/אגוזי מלך ושומשום ברוטב חמאת בוטנים.
-
גלידת קוקוס ופירות טרופיים בגביע עם שברי בוטנים וקוקוס.
*יתכנו שינויים במרכיבים לפי העונה. וניתן להתאים לטבעוניים / ללא גלוטן בתיאום מראש.