כשתגיעו לסדנה אקבל את פניכם עם יין טוב, אגדאשי טופו וחמוצים יפניים. אסביר לכם על המטבחים האסיאתיים, חומרי הגלם, הרטבים, המתבלים, אתם תנשנשו, תוך כדי, נרים כוסית, נשבור את הקרח ונתחיל לבשל, אחרי הסבר שלי והדגמת המתכונים
מה מבשלים?
נתחיל את הטיול בתאילנד
עם סלט סום טאם (פפאיה ירוקה), נמשיך לווייטנאם
ונכין ספרינגרול במילוי חזה הודו מעושן במעשנה ואז נגיע ליפן
ונלמד להכין סלמון עסיסי ופריך ברוטב טריאקי יפני אמיתי, ונניח אותו על יאקי אוניגרי(לביבת סטיקי רייס צלויה).



ואיך אפשר בלי לעבור גם בקוריאה
וללמוד להכין צ'אפצ'ה קוריאני עם רצועות שייטל – מוקפץ מהמטבח הקוריאני עם ירקות, פטריות ואטריות מעמילן בטטה.

לבסוף נקנח בקוואסן עם בננה לוטי, הקינוח הכי טעים ונפוץ בתאילנד.
הסדנה כוללת במתנה: 

חוברת מתכונים
מנת פתיחה,
ארוחה משובחת מהמטעמים שבשלתם,
וכמובן-T.A עם טעימות הביתה שבני הבית יוכלו להתענג ואתם להשוויץ במנות שהכנתם.












משתתפים מספרים(3)
ספרו איך היה לכם

שפית ויועצת קולינארית עם ותק וניסיון של 26 שנים, מתוכן ב 16 שנים האחרונות מנחת קורסים וסדנאות בישול ממגוון המטבחים. מתמחה בבשרים, דגים, עופות, מטבח איטלקי, מטבחים אסיאתיים, אומנות הכנת הדים סאם, מטבח הודי, מטבח צרפתי. מנחה סדנאות לקהל הרחב ומארחת אצלי על הגג ביתי המעוצב והיפה בפתח תקווה. אופציה לקביעת סדנאות פרטיות לחגיגות ימי הולדת וגיבוש לעובדים.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
הפתעתי את אישתי עם 2 כרטיסים לסדנה של אילה ולא התחרטנו לרגע!!!
אילה שופעת ידע וקסם ומקצועית בטירוף ובסוף הכנו סעודת מלכים
היה מדהים!
5
מקום על רמה! איכותי! ואילה מקצועית ונהדרת וסוחפת, ממליצים בחום
5
ואווו!!!
כל הדברים השווים במקום אחד, עוברים ממש מסע בין המנות הכי שוות באסיה, והכל טרי ופרש וכיפי, היה ממש תענוג