הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
אם המילים אורז, נודלס, ג'ינג'יר, סויה וסאטה עושות לכם חשק לתפוס איזה ווק ולהקפיץ ארוחה, אנחנו מזמינים אתכם לעשות בדיוק את זה בסדנת הבישול הכי קרובה למזרח הרחוק. בואו להכיר את הסודות של המטבח האסיאתי, עם עשרות טעמים ומרקמים עשירים שרק המקומיים מכירים. יחד נאדה, נטגן, נבשל ונקפיץ אוכל רחוב ומנות מסורתיות מהמטבחים העתיקים של סין, אינדונזיה ותאילנד, וייטנאם וקמבודיה, מלזיה והפיליפינים.
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף.
אז מה בסדנה?
- סלט פאפאיה – סום טאם
- דים סאם במילוי בטטה
- דים סאם במילוי עוף
- סינטה סיקורו (טאטקי) בקרמל סויה
- עוף בקארי אדום קרם קוקוס וירקות
- אורז מאודה בסגנון תאילנדי
- נאם ויאטנמי (ספרינג רול מדפי אורז )ברוטב סאטה וכוסברה
- מעדן טפיוקה בחלב קוקוס עם פרי העונה
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.