הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
דמיינו שדות אינסופיים של קטניות מכל הסוגים והמינים, תערובות תבליני קארי ומסאלה צבעוניות ומעקצצות נחיריים מרחפות מעל תבשילי קדירה ומחבת, דאל וקרי, צ'פאטה וצ'אטני – עכשיו תתעוררו ובואו לסדנה שהיא תת-יבשת שלמה של טעמים וריחות שמטריפים את החושים. בסדנת בישול טבעוני קאמה סוטרה במטבח תוכלו לערבב תבלינים וטעמים שלא חשבתם עליהם כלל!
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה?
- אורז פולאו – אורז עם ירקות ותבלינים חמים
- טארקה דאל – דאל עדשים קלאסי
- סמוסה – כיסון הודי מטוגן במילוי תפוחי אדמה ואפונה
- פאלק טופו – תבשיל שלטופו, תרד בקרם קוקוס
- כדורי מלאי קופטא – כדורי פירה מטוגנים
- רוטב מלאי קופטא – הרוטב הטעים בעולם
- צ'טני – ריבה הודית חריפה
- צ'פאתי – לחם הודי קלאסי
- גלאבי – שושני בצק מתפצפץ בסירופ מתוק
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.