לכל אחד מאיתנו שטייל במדינות שמקיפות את הים התיכון ,נשאר בפיו טעם של משהו שיחזיר אותו לאותו מקום .
אוכל ים תיכוני הוא חיבור מfsdדהים של ריחות וטעמיים שמחברים אותנו יחד , מישראל ועד ספרד ,יון , תורכיה , איטליה .
תבלינים , עשבי תיבול , גבינות וירקות …. מקימים לנו חוויה אין סופית של ידע לצלחת ורעיונות אירוח מהממת .
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 12 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה ?
- טחינה ישראלית ועגבניות שרופות על אש
- לאבנה אמיתי מתובל בעשבים ושום
- זיתי קלמטה מתובלים בלימון ושום
- קרפצ'יו מלבו של חציל גבינת פטה ושמן זית מקומי
- סיגר דג לבן ,בליווי אריסה ולימון כבוש ביתיים
- בויוס טורקי – בצק שמן כמו של סבתא במילוי תרד וגבינת פטה
- יוגורט מעודן בתיבול של סומק (אוג הבורסקאים)
- סמבוסק אפוי במילוי חציל וגרגירי חומוס
- סלט עשבים קצוץ וג'עלה
- מלבי שמנת חלבי – ברוטב מי וורדים קוקוס , ובוטנים קלויים
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.