ארה"ב כידוע היא כור היתוך של עמים ותרבויות שונות וכך גם המטבח האמריקאי, לכן קשה להגדיר אותו בגלל ריבוי
הגיוון שבו, מטבח אשר אימץ אלמנטים שונים מכל קהילת המהגרים. ישנן כמה מנות אופייניות במטבח האמריקאי
הטיפוסי, המפורסמות שבהן הן המבורגר, סלופי ג'ו, דונאטס, בראוניז, ניו יורק פיצה ועוגת גבינה ניו יורקית, כמו כן ניתן
למצוא מאכלים כמו פאי תפוחים וכנפי עוף במגוון ציפויים ומטבלים.
ובכך זאת ישנן מעט הבדלים שהבולטים בהם הם דגים ופירות ים בחלקה הצפוני של ארה"ב ומאכלים מבוססים תירס
בחלקה הדרומי, כמו כן חלקה הדרומי מושפע מהקרבה למקסיקו והקריביים ומגוון מנות הושפעו ממקומות אלו.
תפריט הסדנה:
סלט קולסלאו (כרוב במיונז)
הום פרייז
טבעות בצל
המבורגר קלאסי
לחמניות המבורגר
נתח אונטריב מעושן
פרגיות KFC
צ'ילי קון קרנה
ריבת בצל איולי חרדל ושאלוט
בראוניז