אם אתם חובבים מושבעים של בשר, הסדנה הזאת היא בדיוק בשבילכם! כבר שנים ארוכות שאני מנחה סדנאות בישול וסדנת הבשרים היא אחת הסדנאות הפופולאריות והאהובות על הקהל. סוד ההצלחה של הסדנה מתחיל בבחירת הנתחים, כאשר אני בוחרת את הנתחים המובחרים והמשובחים, מסבירה לכם על ההבדלים בין כל נתח לנתח, מה מומלץ לקנות והיכן, אנחנו נלמד לתבל את הבשרים בצורה המתאימה שמחמיאה להם לטעם ולמרקם.
אנחנו נפתח באפרטיף ויין אדום טוב שמתאים לבשר ומשם נגלוש לחוויית לימוד מהנה וטעימה.
הסדנה כשרה בהשגחת הרבנות בפתח תקווה.
נפתח במנת אפרטיף: פוקצ'ה חמה הישר מהטאבון לצד מתבל איולי שום.
נלמד, נכין ונאכל:
-
קרפצ'יו פילה עם בלסמי מצומצם בניחוח דבלים, עגבניות שרי קונפי, סלט ירוקים ושאלוט וקשיו קלויים.
-
עראייס משוק טלה טחונה, טחינה ירוקה וסלסת עגבניות טריות.
-
דואט סינטה ואנטריקוט צלויים על הגריל לצד מתבל צ'ימיצורי
-
הום פרייז אפויים ופריכים.
-
הישר מהמעשנה: נתחי פקאניה ובריסקט רכים ונימוחים במרינדות שונות.
-
לקינוח: טארט תפוחים דקיק וסורבה תות