נפתח במנת אפרטיף: פוקצ'ה חמה הישר מהטאבון לצד מתבל איולי שום.
נלמד, נכין ונאכל:
-
קרפצ'יו פילה עם בלסמי מצומצם בניחוח דבלים, עגבניות שרי קונפי, סלט ירוקים ושאלוט וקשיו קלויים.
-
עראייס משוק טלה טחונה, טחינה ירוקה וסלסת עגבניות טריות.
-
דואט סינטה ואנטריקוט צלויים על הגריל לצד מתבל צ'ימיצורי
-
הום פרייז אפויים ופריכים.
-
הישר מהמעשנה: נתחי פקאניה ובריסקט רכים ונימוחים במרינדות שונות.
-
לקינוח: טארט תפוחים דקיק וסורבה תות









שפית ויועצת קולינארית עם ותק וניסיון של 26 שנים, מתוכן ב 16 שנים האחרונות מנחת קורסים וסדנאות בישול ממגוון המטבחים. מתמחה בבשרים, דגים, עופות, מטבח איטלקי, מטבחים אסיאתיים, אומנות הכנת הדים סאם, מטבח הודי, מטבח צרפתי. מנחה סדנאות לקהל הרחב ומארחת אצלי על הגג ביתי המעוצב והיפה בפתח תקווה. אופציה לקביעת סדנאות פרטיות לחגיגות ימי הולדת וגיבוש לעובדים.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field