פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
מבחינת מערך השיעור, הדבר הראשון זה רגע להבין מה זו פרה, מה החלקים שאנחנו אוכלים ואיך יודעים איך לבשל כל נתח. בכל סדנה לומדים על 4 נתחים שונים.
החלק הראשון של הסדנה מתמקד בעבודת סכין נכונה ובשר נא.
לומדים לתכן ארוחת בשרים כולל ירק ותוספת למנות שמכינים.
בשלב האחרון לומדים להכין נתחים במחבת ביתית כך שיהיה לכם קל קל לשחזר בבית את מה שלמדתם
בסוף הסדנה נשב לאכול פה אני ממליצה על משחק "מבחן טעימה עיוורת" של הנתחים השונים, חשוב לי שתבינו כל אחד בעצמו איזה נתחים טעימים לכם כדי שבפעם הבאה שתרצו להכין ארוחת ערב מפנקת תדעו מה לבקש מהקצב.
הסדנה מועברת בקבוצות קטנות בלבד.
בתיוש- שפית עם תואר ראשון בביולוגיה מולקולרית. עבדתי במגוון מטבחים בארץ, ביוון והולנד. זכיתי להיות חלק מהצוות הקמה של מספר מסעדות בתל אביב וביוון:) עכשיו, עם כעשור בתחום אני מזמינה אתכם לחוויה חווייתית שבה תלמדו להכין מנות ביתיות עם מגוון תוספות, צבעים וטעמים. תוכלו לעצב בעצמכם יצירות קולינריות מהממות שיפתיעו את כולם, תוך כדי למידה מעמיקה עם המומחית שלנו, שמנגישה את כל הסודות להכנת מנות עשירות, מפנקות וייחודיות. הסדנה מיועדת לכל מי שאוהב לגלות, להתנסות וליצור במטבח – בצורה פשוטה ומהנה! אזהרה: אחרי הסדנה, לא תרצו להסתפק במנות מוכנות מבחוץ! הניסיון שלנו מלמד שהמשתתפים מתחילים להכין בעצמם, והחוברת המפנקת שמקבלים בסדנה הופכת לכלי עבודה יומיומי במטבח.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field