סדנת בשר – נתחי הבקר

יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

25.10 |
שישי | 10:00

סדנת בשר – נתחי הבקר

יגור, ישראל

כרטיס רגיל - ₪315

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

הסדנה כשרה בהשגחת מועצה דתית זבולון

סוג הסדנה: סדנת בשר פרונטלית – חווית בשר המלווה הסברים מעמיקים, למידה וצפיה בהדגמות. בסופה המשתתפים נהנים מארוחת בשרים מיוחדת.

משך הסדנה: עד שלוש וחצי שעות
מיקום: סקולינרי חיפה, קיבוץ יגור,מתחם חוצות יגור, הזינו "סקולינרי" באפליקציית הניווט
כשרות: בשרית, יש תעודת כשרות
תמיד רציתם לבחור את הנתח הנכון בקצביה ולהכין את הסטייק הכי עסיסי?
בואו ללמוד מהמקצוענים – סדנת נתחי בשר במתחם סקולינרי.הסדנא מועברת ע"י  השף של דוניה רוסה ומנהל בית הספר סקולינרי שגיא שטיינפלד.מה בסדנה?
*הכרת נתחי הבקר השונים
*אופני ההכנה וזמני הצלייה המתאימים לכל נתח
*זני בקר וההבדלים ביניהם
*הצצה לעולם החיתוכים והסכינים
*הבדלים בין סוגי הפחם, העצים והתאמתם.
*הסדנה מלווה בהרבה יין טוב, בשר טוב ומצב רוח טוב
*מעל חצי קילו בשר למשתתף

תפריט הסדנה:

נתח בריסקט –  בעישון פתוח בנגיעות ברביקיו וחלפיניו מוחמץ
שייטל –  בקראסט מלח קרבון ושום
סטייק אנטריקוט –  מנתח משובח
הנצלה על גחלי קארבצ'ו בלנקו

יין חופשי
סלט אורוגולה ואייסברג בויניגרט הדרים תפוא אפוי בשמן זית, מלח צ'ילי וטימין

 

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

postmaan

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

postmaan

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה