סדנת בשר , שייטל – מנתח ליצירה

פולג 21, תל מונד, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪450

משך הפעילות: כשעתיים

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

.2 |
|

סדנת בשר , שייטל – מנתח ליצירה

פולג 21, תל מונד, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪450

משך הפעילות: כשעתיים

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

סדנת שייטל – מנתח ליצירה
בסדנה נקצב ונכין 6 מנות שונות מנתח השייטל.
סדנה חוויתית, מעשית וטעימה
נלמד את עקונות הצליה ונשתמש בטכניקות שונות להכנת הנתח, נחתוך, נצלה, נטגן ונצלחת עם תוספות צבעוניות.
נכין:
טרטר
קרפאציו
טאטקי בסגנון אסייתי
שניצל בקר
שיפוד שייטל משומן
ראמפ סטייק -סטייק שייטל עסיסי
משך הסדנה סביב שלוש שעות ובשר, תוספות ושתייה, בירה ויין ללא הגבלה.
הבשר והמטבח כשרים
סביב 10 משתתפים בסדנה
הסדנה מתאימה נשים , גברים ונוער
למנוסים וגם לחסרי ניסיון
כל חומרי הגלם נבחרים בקפידה
הבשר והמטבח כשרים בשרי
*אין תעודת כשרות
מרפסת הבשר מקורה ובחורף סגורה ומחוממת
ניתן לקבוע ארוחות פרטיות וסדנאות בשר בתאום מראש
מדיניות ביטולים:
.ניתן לבטל או לדחות עד שבועיים מראש ולקבל החזר מלא
עד שבוע לפני ניתן לדחות או החזר של 50%
לאחר מכן לא ניתן לבצע שינויים ויגבה תשלום מלא
הסדנה מותנית במינימום של 7 משתתפים(תתקבל הודעה כ3 ימים לפני)

סדנת בשר בגריל גז הסדנאות מתקיימות בתל מונד בקבוצות של סביב 10 משתתפים שאורך הסדנה כ 3 שעות. בסדנה אני מעביר ידע ושיטות שרכשתי במהלך השנים בהם הייתי בתזונה קיטוגנית בה אכלתי בשר כל יום. מה לומדים בסדנה: שיטות צליה הימנעות מעשן והתלקחויות דיוק במידות העשיה השפעת החום על הבשר ותוצאות הצליה עישון בגריל גז הכרת חלקי הבקר ירקות בגריל ועוד. הסדנה כוללת יין אדום ובירה ללא הגבלה הסדנאות מתאימות לגברים ,נשים ובני נוער עם אם ללא נסיון על הגריל מינימום 7 משתתפים ביטול עד שבוע לפני

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

סדנת בשר בגריל גז הסדנאות מתקיימות בתל מונד בקבוצות של סביב 10 משתתפים שאורך הסדנה כ 3 שעות. בסדנה אני מעביר ידע ושיטות שרכשתי במהלך השנים בהם הייתי בתזונה קיטוגנית בה אכלתי בשר כל יום. מה לומדים בסדנה: שיטות צליה הימנעות מעשן והתלקחויות דיוק במידות העשיה השפעת החום על הבשר ותוצאות הצליה עישון בגריל גז הכרת חלקי הבקר ירקות בגריל ועוד. הסדנה כוללת יין אדום ובירה ללא הגבלה הסדנאות מתאימות לגברים ,נשים ובני נוער עם אם ללא נסיון על הגריל מינימום 7 משתתפים ביטול עד שבוע לפני

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה