כשעברתי לתזונה טבעונית לפני כמה שנים, קניתי גבינות יקרות, לא מזינות ולא מספיק טעימות. לכן, סדנת הגבינות נוצרה מתוך געגוע אישי לגבינות. החלטתי להתחיל לייצר גבינות בעצמי, ואחרי שעות על כבי שעות במטבח ומלא ניסיונות, הצלחתי ליצור גבינות מאוד טעימות, מזינות ובעלות נמוכה מאגוזים וזרעים.
בשנה וחצי האחרונות השתתפו בסדנה הפרונטלית מעל 200 אנשים וכל חודש מצטרפים עשרות ללימוד ולחוויה.
נלמד להכין גבינות מפנקות בעלות של 5-10 שקלים עם הרבה אפשרויות לגיוון בטעם האישי שלכם. לכן, הרשמה לסדנה כזו היא השקעה קטנה ומשתלמת ביותר שיכולה לחסוך מאות שקלים בשנה, וגם תקבלו גבינות טעימות, איכותיות בעבודת יד וללא חומרים משמרים!
בסדנה תלמדו להכין גבינות מאגוזים וגרעינים, בדרך קלה, בלי חיתול בד ועם חומרי גלם טבעיים.
בסדנה תלמדו להכין:
- קרקר גרעינים ללא גלוטן עם מגוון אפשרויות גיוון.
- גבינת שמנת קשיו בהתססה טבעית.
- גבינה קשה מיושנת- אותה תוכלו לתבל בטעמים שונים.
- רול גבינת גרעיני דלעת ובזיליקום בציפוי שומשום.
- גבינת פטה שקדים אפויה ונימוחה.
- קנלים של לאבנה גרעיני חמניה בשמן זית.
- מוצרלה קשיו.
- פסטו גרעיני דלעת.
- סלט קפרזה חם.
- כדור בוראטה מוצרלה במילוי שמנת.
- בצק קל ומהיר מקמח כוסמין מלא וממנו מאפה גאלט פתוח עם גבינת שקדים, מוצרלה, מנגולד ובצלים.
אורך הסדנה 4-4.5 שעות.





































נעים להכיר , שמי סאני סלוצקר, חיה בישול , מטבח, חופש, לימוד ויצירה. אני שפית העוסקת בבישול טבעוני, בוגרת בית הספר לבישול "תדמור", בוגרת "אסטלה" קורס אפיית לחמים ומאמנת מטעם מכללת NCS להכשרת מאמני תזונה רב תחומיים. בעלת sunny soul's food – בישול טבעוני, קולינריה ויצירה. שיטת העבודה שלי משלבת בין עולם הבישול והיצירה לעולם האימון ואני מאמינה שכל אחד או אחת יכולים לבשל אוכל טעים ומזין, לגוף ולנפש לפי רצונם. אני מעבירת סדנאות בישול טבעוני, קורס בישול טבעוני מעמיק וארוחות שף בוטיק. מוזמנים להצטרף אליי לחוויה של כיף, לבשל, ליצור ולהנות.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field