סדנת בישול של לא יותר מ-8 משתתפים בה תלמדו את יסודות הגבנות ותכינו, ביחד אתי, 4 גבינות שונות כמו פטה, בולגרית, חלומי וריקוטה
תלמדו את יסודות הכנת הגבינות הקשות וגבינות העובש.
הסדנה תימשך כ-שלוש וחצי שעות וכל אחד מן המשתתפים יקבל את אחת הגבינות שיצר. את שאר הגבינות נאכל במקום
את הסדנה נלווה גם בפיצה ביתית שנכין במקום
בהדרכת השף הידוע ג'אקומו
שף איטלקי שעוסק בהעברת סדנאות בישול איטלקי וסדנאות גבינות באירועים קטנים של מקסימום 8 משתתפים בסדנאות נלמד להכין מאכלים שונים מן המטבח האטלקי ונאכל את כולם, כמובן, בארוחה מלאה ומשביעה
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field