שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
יש לכם טאבון ולא בטוחים איך להוציא ממנו את המיטב?
אין לכם טאבון אבל חולמים להכין פיצות מופלאות כמו באיטליה?
הסדנה הזו בדיוק בשבילכם!
בואו לגלות את הסודות של האפייה בטאבון – מחומרי הגלם ועד לאפייה המושלמת!
🔎 מה נלמד בסדנה?
✔ איך לעבוד נכון עם טאבון – אופן השימוש, התחזוקה והניקוי
✔ תורת החומרים – סוגי בצקי שמרים וסוד ההתפחה המושלמת
✔ 10 הכללים לבצק פיצה מושלם – כך תכינו פיצה כמו פיצריות איטלקיות
✔ מהו גלוטן ולמה הוא חשוב? – איך לשלוט באלסטיות הבצק
✔ איך לבחור את הקמח הנכון – התאמה לסוגי מאפים וזמני התפחה משתנים
✔ אחוזי הידרציה בבצק – מה זה ואיך זה משפיע על המרקם
👨🍳 מה נכין יחד?
🍕 בצק לפיצה בהתפחה קצרה – מושלם לאפייה מהירה
🍅 רוטב עגבניות קלאסי – בסיס לטעמים עשירים
🥛 רוטב בשמל קטיפתי – לרמת גורמה בפיצה ובקלצונס
🔥 פיצות נפוליטניות אותנטיות – בדיוק כמו באיטליה
🥟 קלצונס ממולא – חוויית טעמים מטריפה
🥯 בייגלה ירושלמי בטכניקת מים – ניחוח ומרקם משגע
🥗 אנטי פסטי קלוי בטאבון – ירקות צלויים עם עומק טעמים נהדר
הי אני שף ברוך בעל וותק של מעל 30 שנים בתחום הבישול והאפייה ללימודים קולינריים, סדנאות העשרה וקורסים לימודיים
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
היינו בסדנאת טאבון,
מעבר לחוויה הזוגית, רכשנו ידע והבנה והכל בסבלנות ומקצועיות.
היינו כ 5 זוגות, וכל זוג קיבל עמדת עבודה, מצרכים וכלים.
התחלנו מסקירה קצרה אודות אפיה , שמרים וטאבון ולאחר מכן התחלנו במלאכת הכנת הבצקים:
1. בצק לפיצה
2. בצק לפוקצ׳ה
בין לבין הכנו רוטב לפיצה וקוטב בשמל
לאחר תפיחת הבצקים תפעלנו את הטאבון ותנור הפיצה .
יצאו פיצות ופוקצ׳ות שלא מביישות שום מסעדה באיטליה.
אין ספק שנחזור לסדנאות נוספות.
בקיצור
מומלץ