loader image

סדנת יסודות האפיה ללא גלוטן

(5 מדרגים)
כרמל 33, קרית טבעון, ישראל

כרטיס רגיל - ₪350
כרטיס זוגי - ₪600

בחרו מועד: ניתן לבטל הזמנה עד 48 שעות לפני האירוע

29.12 |
שישי | 09:00

סדנת יסודות האפיה ללא גלוטן

(5 מדרגים)
כרמל 33, קרית טבעון, ישראל

כרטיס רגיל - ₪350
כרטיס זוגי - ₪600

בחרו מועד: ניתן לבטל הזמנה עד 48 שעות לפני האירוע

בואו לאפות איתי!

מוזמנים לסדנת יסודות האפייה ללא גלוטן.
תמיד אפשר לקנות מוצרים מוכנים, אבל אין כמו התחושה המדהימה הזו לאפות לבד, למלא את הבית בריח ניחוח, לאכול מאפה טרי שיצא הרגע מהתנור

ולדעת שדאגתם בעצמכם לתזונה בריאה, טעימה, מזינה ומותאמת לכל בני המשפחה.

מה נלמד בסדנה?

  • יסוד איתן לאפיה ללא גלוטן: הבנת חומרי הגלם השונים, כיצד הם עובדים ומשתלבים יחד, יתרונות וחסרונות של הקמחים השונים.
  • עקרונות ליצירת תערובת קמח רב תכליתית ויצירה של אחת כזו שתשמש אותנו בסדנה.
  • דגשים לאפיית מגוון מאפים ללא גלוטן מתוקים, מלוחים ולחם נהדר.

למי הסדנה מיועדת?

לאנשים שקיבלו אבחנה או שנמנעים מגלוטן מסיבות בריאותיות, שחדשים בעולם הזה ומרגישים קצת אבודים ומבולבלים. השתתפות בסדנה בתחילת הדרך, תיתן לכם את הכלים להתמודד עם אורח החיים החדש, לחסוך כסף ולקצר את הדרך במטבח: לאפות מטעמים טעימים ובריאים בקלות ובהצלחה.

עם מה תצאו מהסדנה?

קילו תערובת קמחים להתחלת הדרך
חוברת מתכונים עם כל החומר העיוני והמתכונים הנלמדים בסדנה ומתכונים מעולים נוספים
ידע, ניסיון ומיומנויות, שיתנו לכם את הביטחון לאלתר במטבח ולהיות ערוכים לכל אירוע, חג או אירוח.
וכמובן, המאפים הטעימים שהכנו:

עוגיות, פאי, בורקיטוס, גאלט ולחם נהדר לסנדויצים.

לקוחות ממליצים על הסדנה

"תקשיבי נהננו מאוד למדנו והפקנו ממך את המיטב כדי להתחיל אפיה נכונה ללא גלוטן יש לציין שהופתענו לטובה כי הכל יצא טעים כל מה שקנינו עד עכשיו ובהמון כסף הושלך לפח הגענו לידיים והראש הנכון 👑"

שירלי ואופיר

אל תוותרו על המפגש המוחשי עם האפיה

לגעת בחומרי הגלם, להריח אותם, לחוש את המרקם, לטעום וכמובן לפגוש עוד הורים ומשפחות שמתמודדות בדיוק עם מה שאתם חווים.

משתתפים מספרים(5)

  • טל
    טל
    24-03-2023

    5

    הסדנה מאוד מומלצת גם מבחינה שכל מה שתכינו הוא סופר טעים! וגם מבחינה של הידע הרב שיהודית תחלוק אתכם בצורה מאוד ברורה ומפורטת,
    בנוסף יהודית היא מאוד נחמדה ושם בשביל לענות על כל שאלה.
    מומלץ!

  • סילביה
    סילביה
    24-03-2023

    5

    נהניתי מאוד בסדנה, למדתי דברים חדשים על הקמחים והעיקר על כל העולם בלי גלוטן.
    אני ממליצה לכל אחת שהבריאות של כל המשפחה חשובה לו!

  • סאם
    סאם
    24-03-2023

    5

    יהודית ממש נחמדה עם המון ידע ורצון לשתף, בסדנא היא מגוון רחב של מתכונים, מתוקים מלוחים, לא רק ללא גלוטן אבל גם אפשרויות טבעוניות. היה ממש כיף, הזמן טס, למדנו הרבה, אכלנו הרבה וארזנו הרבה. ממליצה בחום

  • דליה אייזן
    דליה אייזן
    10-01-2023

    5

    לכל הרגישים בינינו זה המקום בישבילכם לאפות בלי פחד!
    רכשנו ידע ולמדנו מלא, וזו הוכחה שגם ללא גלוטן יכול להיות טעים, יהודית הייתה קשובה וחביבה
    ממליצה

  • אנדריי
    אנדריי
    30-10-2022

    5

    הלכתי לסדנה יחד עם בת זוגתי שרגישה לגלוטן והיא היתה בעננים!
    נחשפנו למתכונים ושיטות ממש יעילות לאפיה ללא גלוטן, והכל היה טעים ממש, לא הרגשנו שאנחנו מתפשרים לרגע.
    יותר ממומלץ 🙂

ספרו איך היה לכם

The maximum upload file size: 20 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

נעים מאוד, שמי יהודית ואני נטורופתית מוסמכת, אופה ומפתחת מתכונים בריאים לבתי קפה ועסקי מזון ומנחת קבוצות בהכשרתי. אבל בעיקר, אני אמא לילד צליאקי, כבר מעל ל-13 שנים. בעבר, התנדבתי בעמותת הצליאק בישראל ועזרתי לעשרות משפחות להתמודד עם תחילת הדרך בעולם הלל”ג והפיכת הבית לבריא ומזין עבור כולם. כנטורופתית וכאמא שחשוב לה שהילדים שלה יאכלו בריא ככל האפשר, אני שמה דגש על חומרי הגלם הטובים והבריאים ביותר. אני עובדת בתעשיית האוכל כבר 13 שנים ומכירה את התחליפים, התוספים והתהליכים שהמזון עובר. אני מבינה את החשיבות וההבדל בין מוצר בייתי אפוי לבין מוצר תעשייתי וחשוב לי שלאנשים תהיה חוויה כמה שיותר קלה ופשוטה בכניסתם לעולם הללא גלוטן, יותר פשוטה ממה שהייתה לי.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

נעים מאוד, שמי יהודית ואני נטורופתית מוסמכת, אופה ומפתחת מתכונים בריאים לבתי קפה ועסקי מזון ומנחת קבוצות בהכשרתי. אבל בעיקר, אני אמא לילד צליאקי, כבר מעל ל-13 שנים. בעבר, התנדבתי בעמותת הצליאק בישראל ועזרתי לעשרות משפחות להתמודד עם תחילת הדרך בעולם הלל”ג והפיכת הבית לבריא ומזין עבור כולם. כנטורופתית וכאמא שחשוב לה שהילדים שלה יאכלו בריא ככל האפשר, אני שמה דגש על חומרי הגלם הטובים והבריאים ביותר. אני עובדת בתעשיית האוכל כבר 13 שנים ומכירה את התחליפים, התוספים והתהליכים שהמזון עובר. אני מבינה את החשיבות וההבדל בין מוצר בייתי אפוי לבין מוצר תעשייתי וחשוב לי שלאנשים תהיה חוויה כמה שיותר קלה ופשוטה בכניסתם לעולם הללא גלוטן, יותר פשוטה ממה שהייתה לי.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון - כל הזכויות שמורות 2023
שליחת וואטסאפ ×
× שליחת הודעה