בואו לאפות איתי!
ולדעת שדאגתם בעצמכם לתזונה בריאה, טעימה, מזינה ומותאמת לכל בני המשפחה.
מה נלמד בסדנה?
- יסוד איתן לאפיה ללא גלוטן: הבנת חומרי הגלם השונים, כיצד הם עובדים ומשתלבים יחד, יתרונות וחסרונות של הקמחים השונים.
- עקרונות ליצירת תערובת קמח רב תכליתית ויצירה של אחת כזו שתשמש אותנו בסדנה.
- דגשים לאפיית מגוון מאפים ללא גלוטן מתוקים, מלוחים ולחם נהדר.
למי הסדנה מיועדת?
לאנשים שקיבלו אבחנה או שנמנעים מגלוטן מסיבות בריאותיות, שחדשים בעולם הזה ומרגישים קצת אבודים ומבולבלים. השתתפות בסדנה בתחילת הדרך, תיתן לכם את הכלים להתמודד עם אורח החיים החדש, לחסוך כסף ולקצר את הדרך במטבח: לאפות מטעמים טעימים ובריאים בקלות ובהצלחה.
עם מה תצאו מהסדנה?
עוגיות, פאי, בורקיטוס, גאלט ולחם נהדר לסנדויצים.
לקוחות ממליצים על הסדנה
שירלי ואופיר
אל תוותרו על המפגש המוחשי עם האפיה
ספרו איך היה לכם
משתתפים מספרים(5)
נעים מאוד, שמי יהודית ואני נטורופתית מוסמכת, אופה ומפתחת מתכונים בריאים לבתי קפה ועסקי מזון ומנחת קבוצות בהכשרתי. אבל בעיקר, אני אמא לילד צליאקי, כבר מעל ל-13 שנים. בעבר, התנדבתי בעמותת הצליאק בישראל ועזרתי לעשרות משפחות להתמודד עם תחילת הדרך בעולם הלל”ג והפיכת הבית לבריא ומזין עבור כולם. כנטורופתית וכאמא שחשוב לה שהילדים שלה יאכלו בריא ככל האפשר, אני שמה דגש על חומרי הגלם הטובים והבריאים ביותר. אני עובדת בתעשיית האוכל כבר 13 שנים ומכירה את התחליפים, התוספים והתהליכים שהמזון עובר. אני מבינה את החשיבות וההבדל בין מוצר בייתי אפוי לבין מוצר תעשייתי וחשוב לי שלאנשים תהיה חוויה כמה שיותר קלה ופשוטה בכניסתם לעולם הללא גלוטן, יותר פשוטה ממה שהייתה לי.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
הסדנה מאוד מומלצת גם מבחינה שכל מה שתכינו הוא סופר טעים! וגם מבחינה של הידע הרב שיהודית תחלוק אתכם בצורה מאוד ברורה ומפורטת,
בנוסף יהודית היא מאוד נחמדה ושם בשביל לענות על כל שאלה.
מומלץ!
5
נהניתי מאוד בסדנה, למדתי דברים חדשים על הקמחים והעיקר על כל העולם בלי גלוטן.
אני ממליצה לכל אחת שהבריאות של כל המשפחה חשובה לו!
5
יהודית ממש נחמדה עם המון ידע ורצון לשתף, בסדנא היא מגוון רחב של מתכונים, מתוקים מלוחים, לא רק ללא גלוטן אבל גם אפשרויות טבעוניות. היה ממש כיף, הזמן טס, למדנו הרבה, אכלנו הרבה וארזנו הרבה. ממליצה בחום
5
לכל הרגישים בינינו זה המקום בישבילכם לאפות בלי פחד!
רכשנו ידע ולמדנו מלא, וזו הוכחה שגם ללא גלוטן יכול להיות טעים, יהודית הייתה קשובה וחביבה
ממליצה
5
הלכתי לסדנה יחד עם בת זוגתי שרגישה לגלוטן והיא היתה בעננים!
נחשפנו למתכונים ושיטות ממש יעילות לאפיה ללא גלוטן, והכל היה טעים ממש, לא הרגשנו שאנחנו מתפשרים לרגע.
יותר ממומלץ 🙂