סדנת לחם מחמצת וארוחה

(9 חוות דעת - לחצו לצפייה)
שלום אש 15, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪420

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

6.5 |
שלישי | 10:00

סדנת לחם מחמצת וארוחה

(9 חוות דעת - לחצו לצפייה)
שלום אש 15, תל אביב-יפו, ישראל

כרטיס משתתפ.ת - ₪420

משך הפעילות: כארבע שעות

בחרו מועד: ניתן לבטל ולקבל החזר עד 48 שעות לפני הפעילות

חיילי מילואים שימו לב!

פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.

משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.

שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים

לחם זה עולם ומלואו אפשר ללמוד עליו המון! אני יודע… אך במהות זה מוצר קל הכנה. כמה קל?
אם אומר לכם שלהכין לחם יותר פשוט ולוקח פחות זמן עבודה מלהכין סלט לארוחת ערב?
לאחר סדנת לחם המחמצת במים וקמח – סדנאות לחם ואפייה אתם תבינו על מה אני מדבר.
לא צריך שום כלי מיוחד או תנור לחם, סדנאות הלחמים שלי מותאמות למטבח הביתי.

מה נלמד?

  • הכנת לחם מחמצת: תיאוריה ותרגול מעשי.
  • תיאוריה על עולם האפייה: קצת היסטוריה, מבנה החיטה, מרכיבי הקמח, סוגי קמחים, שמרים, גלוטן, אינזימים ועוד….
  • טכניקות אפייה מגוונות: עם מיקסר, ללא מיקסר ואפילו עם מעבד מזון
  • סודות תחזוקת המחמצת ושימוש בה

מהלך הסדנה
1. פתיחה חמה עם קפה ושיחה על לחם ונושאים קולינריים
2. לימוד מעשי והתנסות באפיית לחם מחמצת
3. הכנת מתכון הפתעה נוסף
4. ארוחת צהריים משותפת סביב הלחם הטרי, כולל מטבלים, גבינות, סלטים והפתעות
5. לאחר הסדנה תוכלו להצטרף לקבוצת הווצאפ הסגורה למענה על שאלות, טיפים, טריקים, מתכונים, הנחות על מוצרים ועוד…

פרטים טכניים

  • משך הסדנה: 3-4 שעות
  • מספר משתתפים מירבי: 10
  • המטבח בסדנה אינו כשר אך לא מערבבים בשר וחלב במהלך הסדנה ומשתמשים בחומרי גלם כשרים.
  • יש אין סוף חנייה אפורה סמוך לסדנה

נעים להכיר שמי אורן, אני אופה כמעט 20 שנה, בגיל 25 למדתי אפייה בצרפת ומאז ניהלתי מאפיות שונות בארץ ובעולם. בעשור האחרון ניהלתי את המאפייה של קבוצת R2M, לימדתי אפייה בבתי הספר "בישולים" ו"דנון" שבו לקחתי חלק גדול בכתיבתו ולימודו של קורס הלחם המורחב. כיום אני יועץ למאפיות ומעביר סדנאות אפייה למתחילים וגם למקצוענים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

נעים להכיר שמי אורן, אני אופה כמעט 20 שנה, בגיל 25 למדתי אפייה בצרפת ומאז ניהלתי מאפיות שונות בארץ ובעולם. בעשור האחרון ניהלתי את המאפייה של קבוצת R2M, לימדתי אפייה בבתי הספר "בישולים" ו"דנון" שבו לקחתי חלק גדול בכתיבתו ולימודו של קורס הלחם המורחב. כיום אני יועץ למאפיות ומעביר סדנאות אפייה למתחילים וגם למקצוענים.

    שלחו הודעה

ההודעה נשלחה בהצלחה!

Send mail failed

Please enter input field

בסלון – מה עושים היום? גלו סדנאות, הופעות וחוויות מיוחדות בסלון הקרוב אליכם!

שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00

עקבו אחרינו

בסלון - כל הזכויות שמורות 2025
שליחת וואטסאפ
וואטסאפ 24/7

(מענה מחר בבוקר)

(מענה מחר בבוקר)

× שליחת הודעה