הסדנה כשרה בהשגחת רבנות תל אביב יפו
סדנה מקצועית וכוללת חומר תיאורטי ומעשי. הסדנה מתאימה לכל מי שאהבתו לבצקים היא אין סופית. בסדנה נלמד את יסודות הקמח, עבודה עם שמרים בצורה נכונה, עבודה עם בצקים בעלי אחוז נוזלים גבוה, עבודה בקמחים מלאים.
ראש תחום אפיה וקונדטוריה אוהד בודזנק שף קונדיטור
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
* קיום הסדנה מותנה בהרשמה של מינימום 8 משתתפים.
אז מה בסדנה?
- הכנת בצק מקדים – הדגמה והסבר מקיף ע"י השף
- לחם כפרי אורירי מתערובת קמחים עשירה
- חלת שבת בשילוב קמח כוסמין "ויזניץ" מסורתית
- פיצה בהידרציה גבוהה אפויה בטאבון אבן
- לחם "נלסון" דרום אפריקאי .
הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן, מגוון ירקות אנטיפסטי, מבחר מטבלים, יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה, לימונדה קרה, פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.