שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
הכנת ממתקים בעבודת-יד זו אומנות, וכל קשר בינה לבין תעשיית הממתקים המודרנית מקרי בהחלט. אומנות הקונפיסרי נולדה בצרפת לפני מאות שנים, והיא מעודנת ומתוחכמת, ממש סוג של צורפות סוכר.
בסדנה נפתח דלת לעולם על זמני, שמשלב בין כימיה מדויקת להתפרעות של עונג ויצירתיות. בין מסורת עתיקה לטרנדים קולינריים עכשויים.
בעזרת טכניקות מסורתיות נייצר ממתקים יפים כמו תכשיטים, במגוון עשיר של טעמים, מרקמים וצבעים.
בסיום הסדנה תוכלו גם אתם להכין במטבח שלכם ממתקי גורמה, ללא צבעי מאכל, חומרים משמרים או גלוטן.
מה נכין בסדנה:
*מרמלדה (Pate de fruit) מפירות עונתיים טריים
*מרשמלו מסורתי עם דבש ותבליני חורף
*סוכריות על מקל עם פרחי מאכל וצמחי תבלין
*טופי שמנת, שוקולד ואגוזי מקדמיה טריים
.
תוך כדי הכנה, נלמד על
*ארגז הכלים של הקונפיסייר הביתי, כלי עבודה וחומרי גלם. כל מה שצריך כדי להתחיל לייצר ממתקים בבית.
*עבודה עם סוכר לבן. נכיר את דרגות החימום השונות של הסוכר, מכדור רך ועד קרמל ונתנסה בעבודה עם סוכר בטמפרטורות שונות
*חיתוך, אריזה ואחסון ממתקים. עבודה נכונה עם סכין חיתוך, בחירת אריזה מותאמת לסוג הממתק והאחסון הנכון להארכת חיי המדף
.
בסיום הסדנה יוצא כל משתתף עם מארז קונפיסרי בשווי 170 שקלים.
ולתכלס –
משך הסדנה: כשלוש שעות.
מספר משתתפים: חמישה-שבעה אנשים
מחיר הסדנה: 420 שקלים

בעלת העסק "מיה קונפיסרי" לממתקים בעבודת יד.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field