רינת ינסמן, פיינליסטית הריאלטי "המסעדה הבאה". בשלנית מחוננת שגדלה בבית הודי מסורתי, עם בישול יומי צבעוני ומוזיקה הודית ברקע
מה בסדנה:
נכיר חומרי גלם וטכניקות בישול ייחודיות למטבח ההודי. נלמד להכין מנות אותנטיות שעברו מדור לדור במשפחתה של רינת
מה נכין:
בסדנה נכין גארליק נאן (לחם הודי שטוח), טרקה דאל תבשיל עדשים כתומות, סמוסה עלי פילו ממולא,
דג לברק בעלי קארי, צ׳אטני ירוקים ושיפודי פרגית טנדורי ונקנח בשירה-רווה (כדורי סולת מתוקים)
סדנה פעילה
משך הסדנה: 3-4 שעות
מעדנא - חווית אירוח קולינרית 'בין אדמה לשמיים' ברעננה. מתחם אירועי קונספט וסדנאות שף , בקומת פנטאהוז יפהפייה. את האירועים והסדנאות שלנו מנחים מיטב השפים והפודיז המובילים בישראל, והם ילמדו אתכם להכין מנות מעולות מחומרי גלם איכותיים מייצור מקומי והוגן.
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field