שעות פעילות
ימים א-ה 9:00-18:00
יום שישי 9:00-13:00
חיילי מילואים שימו לב!
פעילות זו נכללת בסיוע חד פעמי במימון טיפול בגובה עד 1,500 ש”ח למשרת מילואים ובן/ת זוג.
משרת המילואים שירת 30 ימים ומעלה בצו 8 חרבות ברזל.
שימו לב שאינכם חייבים להשתמש בסיוע של ה-1500 ש"ח בבת אחת, אפשר ללכת לפעילויות שונות בזמנים שונים
סדנת פיצה נפוליטנית
מא׳ ועד ת׳
מדהים איזה תוספות דרוזיות גלילות מיוחדות נשים על הבצק האיטלקי המשובח הזה
נדבר איטליה, נלמד קמחים, גבינות, תוספות מוכרות וכאלה שפחות הכרתם, רטבים ועקרונות
יחד נכין ונלוש בצק (אותו נכדרר ותקחו איתכם הביתה), נלמד לפתוח בצק שאני מתפיח עבורכם 72 שעות ונתרגל פתיחת בצק ואפייה בטאבון
נאכל (מדגיש שיוצאים שבעים מסדנה כזו) וניהנה מאווירה כייפית ומיוחדת על שולחן סדנאות ובמטבח החוץ
מגוון תוספות
לרשותכם לאורך הסדנה מים, קפה, שתיה קלה ואלכוהול חופשי (בירה, עראק, אוזו, וויסקי)

אני מרואן בן 43 מירכא מהנדס תעופה שחולם להיות אחד אחד השפים המשפיעים בעולם מאמין בקולינריה, בשילוב מטבחי עולם ובכך שקולינריה ואוכל מחברים אנשים במסגרת סיורי האלכוהול והאוכל שאני מקיים בגליל, אני מנסה לחבר אנשים אל תרבויות והשתייה השתייה השונות
שלחו הודעהההודעה נשלחה בהצלחה!
Send mail failed
Please enter input field
5
שילוב מנצח של סדנה צוותית ואוכל הכי טעים,
על מרואן אפשר לדבר בלי סוף, מדריך בעל ידע רחב על ההיסטוריה ועל האוכל והכל משתלב תוך הפעילות שמביא עניין וטעם מיוחד.
להכין ולאכול פיצות הכי טעימות והצבעים איטלקים וכפריים מיוחדים, וכמובן שהפעילות מלווה באווירה הכי כיפים ומצחיקה ומלאה בחיוכים שבעים.
ממליץ בחום לקבוצות וצוותים שמחפשים פעילות גיבוש מיוחדת שאפשר גם להוסיף לה סיור בריבי הכפר ולהכיר עוד גוונים בחברה שלנו
5
בס"ד
נתחיל מזה שהמקום נמצא במיקום מעולה, אווירה מאוד פסטורלית, מקום מאוד נקי, סטרילי לא חסרה חנייה והמקום מאוד חמים ומזמין.
השף מרוואן מקבל את כולם בסבר פנים יפות, מסביר באופן מפורט ומדויק נכנס ממש לפרטים (בסופו של דבר גם מהנדס :-)). פתאום נפתח לי עולם חדש לחלוטין.
הפיצות יצאו מדהימות. מבחנתי זו הייתה הפיצה הכי טעימה שאכלתי. שלל טעמים, מעוצבת ברמה מאוד מדויקת הכל נעשה בקפידה והטעם נשאר לנו עד עכשיו בפה.
מה שהכי אהבתי בסדנא שניתן לחוות פיצות מסוגים שונים כגון: נפולטינה, 4 גבינות, צנוברים וכד' ויוצאים מפוצצים.
שווה כל שקל ומשאיר טעם של עוד!
5
חוויה כיפית ומיוחדת,
הסיור עם שילוב האוכל כיף וטעים.
האווירה הייתה מאוד נעימה וכיפית.
עם דגש חיובי על סדנת הפיצות 😃
5
עברתי סדנה מדהימה להכנת פיצה נאפוליטאנית אצל השף מרואן, ואין ספק שזו הייתה אחת החוויות הקולינריות הכי טובות שחוויתי! מהשנייה הראשונה היה ברור שמדובר באומן אמיתי, עם ידע עצום, מקצועיות וסבלנות אין קץ.
במהלך הסדנה למדנו את כל השלבים החשובים – מהכנת הבצק המושלם עם ההתפחה המדויקת, דרך עבודה עם חומרי גלם משובחים ועד ליצירת פיצה אותנטית בטאבון לוהט, בדיוק כמו באיטליה. הכל הועבר בצורה ברורה, קלילה ומהנה, עם הרבה טיפים סודיים שיהפכו כל פיצה ביתית למעדן אמיתי.
האווירה הייתה נעימה ומלאת תשוקה לאוכל טוב, והשף מרואן דאג שכל אחד ירגיש בנוח ויצליח להוציא תחת ידיו פיצות מרהיבות וטעימות במיוחד. בסוף הערב יצאתי לא רק עם בטן מלאה, אלא גם עם ידע אמיתי, כלים מעשיים והרבה השראה להמשיך ולהכין פיצות מושלמות בבית.
ממליץ בחום לכל חובבי האוכל, גם למי שאין ניסיון קודם! תודה לשף מרואן על חוויה בלתי נשכחת!
5
חווית האירוח הייתה יוצאת דופן, מעבר לכל ציפייה. האוכל היה ברמה גבוהה ביותר, ואני ממליץ בחום. למדתי הרבה דברים חדשים 🌹🌹🌹👍