סדנת בישול טובה זו סדנה שבסופה כל משתתף חוזר הביתה עם המון ידע ובטן מלאה.
מרק ראמן עשיר, גיוזה צרובה במחבת לוהט, לחמנית באן מאודה במילוי אסדו מפורק וסלט אבוקדו שמוגש באגרול מטורף לכל הדעות.
מטבח יפני, סיני, ויאטנמי, סדנא שהיא עושר של טעמים וטכניקות מהמזרח הרחוק.
* השתתפות בסדנה מגיל 18 בלבד. מגיל 14 בליווי מבוגר משתתף
מה נכין בסדנה?
-
ראמן יפני – ציר עוף ,בקר עם אטריות אודון, ביצה רכה, ירקות ושייטל צרוב
-
גיוזה – כיסוני בצק מטוגנים במילוי עוף קצוץ בליווי רוטב סויה, ג'ינג'ר ובצל ירוק
-
לחמנית באן מאודות *הכנה במקום
-
אסדו "טראקי יפני" מפורק *למילוי הבאן
-
סלט איטריות שעועית / אורז קרנצ'י
- אגרול ירקות ברוטב נאם-טוק
חברים בבקשה לא לשכוח, שבנוסף לכל האוכל שבסדנה הסדנאות שלנו נפתחות תמיד בקבלת פנים (משתנה בהתאם לסוג הסדנה) הכוללת:
פוקצ'ות טריות הנאפות בטאבון אבן/נאצ'וס
ירקות אנטיפסטי/חמוצים
מטבלים
יינות לבנים ואדומים ללא הגבלה
לימונדה קרה
פינת אספרסו עשירה בתוספת משקאות מהצומח.